17.04.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SREDU 17. APRIL: JARČEVI su usmereni na ljubavni život, LAVOVIMA moguća promena posla

OVAN
LJUBAV: Bićete zainteresovani za fizički kontakt sa osobama suprotnog pola. POSAO: Povoljan period za one koji se bave nekretninama. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK
LJUBAV: Moguće je da razvijete osećanja za nekoga ko vam je nadređen. POSAO: Započećete novi projekat ili ćete pokrenuti novi posao. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Mogući problemi, neslaganje ili čak svađe sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Imaćete problema da naplatite svoj rad. ZDRAVLJE: Infekcija.

RAK
LJUBAV: Danas ćete ostvariti kontakt sa nekim ko je zainteresovan za vas. POSAO: Dok drugi oklevaju, vi ćete odlučno donositi odluke. ZDRAVLJE: Infekcije.

LAV
LJUBAV: Bićete usmereni na druge oblasti. U ljubavi ćete naići na prepreke. POSAO: Moguća je promena posla. Neslaganje sa nadređenima. ZDRAVLJE: Osetljivo.

DEVICA
LJUBAV: Moguće je da ćete imati tajnu simpatiju ili tajnu vezu. Danas ćete pucati od samopouzdanja. POSAO: Moguć je neočekivan dobitak. ZDRAVLJE: Povrede.

VAGA
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko živi u inostranstvu. POSAO: Možda ćete seliti kancelariju ili se baviti nekretninama. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

ŠKORPION
LJUBAV: Imaćete neke moralne dileme, jer vam se može dopasti neko ko je druge vere ili iz druge kulture. POSAO: Poslovno putovanje. ZDRAVLJE: Neuralgija.

STRELAC
LJUBAV: Mogući su problemi u odnosu zbog nervoze i loše komunikacije. POSAO: Moguće komplikacije onima koji su u sudskom sporu. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC
LJUBAV: Pažnja vam neće biti usmerena na ljubavni život. POSAO: Promena posla, procesa rada ili promena osoba s kojima radite. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VODOLIJA
LJUBAV: Ovo je povoljan dan za druženje. Nestabilnost. POSAO: Uspeh onima koji se bave radom u grupi ili različitim asocijacijama. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE
LJUBAV: Uzbudljiv dan u kome ćete sigurno imati više prilika za ljubav. POSAO: Povećan promet posla, ali mogući administrativni problemi. ZDRAVLJE: Oprez u saobraćaju.

Tagovi: