18.04.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 18. APRIL: OVNOVI imaju genijalne ideje za trgovinu, LAVOVE čeka strast u ljubavi!

OVAN

LJUBAV: Nećete moći da ostvarite vezu sa osobom koja vam se dopada, pa ćete kriti osećanja. POSAO: Imaćete genijalne ideje za trgovinu. ZDRAVLJE: Previše se forsirate.

BIK

LJUBAV: Ovo je dobar period za one koji traže aferu, uzbuđenje, kraću vezu. POSAO: Mogući su problemi sa nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Upoznaćete mlađe osobe i imati sreće u kontaktu sa osobama koje nose uniformu. POSAO: Uspeh u organizaciji poslovanja. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK

LJUBAV: Partner će se suočiti sa problemima i verovatno biti potpuno preokupiran dešavanjima. POSAO: Bavićete se pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

LAV

LJUBAV: Dan možda neće doneti ljubav, ali može doneti strast. POSAO: Vi ste nosilac promene. Moguće je da pokrenete sopstveni biznis. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA

LJUBAV: I dalje se nalazite u odličnoj fazi, ali ona neće trajati večno, pa treba da iskoristite svoje prilike. POSAO: Dobit od partnerskog posla. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko s kim radite. POSAO: Nestabilnost. Moguća kriza koja utiče na vašu perspektivu. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je da ćete razviti osećanja za nekoga ko živi u inostranstvu. POSAO: Možete dobiti priliku da radite u državnoj firmi. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

STRELAC

LJUBAV: Nepovoljne okolnosti ili loš izbor doprineće nastanku problema. POSAO: Imaćete pravnih poteškoća. ZDRAVLJE: Sinusitis i osetljivost disajnih puteva.

JARAC

LJUBAV: Raste negativna energija koja može dovesti do ozbiljnog razdora. POSAO: Možete napraviti grešku zbog preterane samouverenosti. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

VODOLIJA

LJUBAV: Nećete imati pravih prilika jer se nećete previše baviti ovom sferom. POSAO: Brinuće vas sve što predstavlja kršenje pravila. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RIBE

LJUBAV: Vaša privlačnost će biti upadljiva, zbog čega ćete imati više prilika za ljubav. POSAO: Moguće je da ćete se baviti logistikom. ZDRAVLJE: Stabilno.

Tagovi: