25.04.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 25. APRIL: OVNOVI osvajaju koga god žele, VAGE očekuje uspeh na poslu!

OVAN
LJUBAV: Bićete šarmantniji nego inače, pa će vam biti lako da osvojite koga god želite. POSAO: Moguće je da ćete tražiti neki kreativni posao. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Imaćete potrebu da verbalno izrazite svoja osećanja. Dobra komunikacija sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. POSAO: Finansijski uspeh. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Dopašće vam se neko koga ćete upoznati u društvu prijatelja ili s kim će vas povezati prijatelj. POSAO: Uspeh za sve koji se bave umetnošću. ZDRAVLJE: Odlično.

RAK
LJUBAV: Nervoza koja se gomila u vama rušiće harmoniju u vašem ljubavnom životu. POSAO: Moguće je da ćete se osamostaliti jer nećete moći da radite sa drugima. ZDRAVLJE: Slabo.

LAV
LJUBAV: Moguće je romantično putovanje sa partnerom ili pak ljubav na putovanju. POSAO: Problemi u vezi sa nekretninama. ZDRAVLJE: Bez većih promena.

DEVICA
LJUBAV: Pozitivna dešavanja u vašem ljubavnom životu. POSAO: Nemojte špekulisati ili previše rizikovati jer ćete doživeti gubitak. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA
LJUBAV: Ulazite u vrlo povoljan period za ljubavni život, i to posebno važi za one koji su Vaga u podznaku. POSAO: Možete očekivati blagi napredak u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: Nervoza je unela razdor u vaš ljubavni odnos. POSAO: Moguće su nove prilike za posao i napredak u vezi sa partnerskim poslom. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

STRELAC
LJUBAV: Moguć sukob sa izabranom osobom, disharmonija i problemi posebno za one koji su u braku. POSAO: Nestabilna situacija na planu karijere. ZDRAVLJE: Sportske povrede.

JARAC
LJUBAV: Danas ćete imati prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Mučiće vas loši međuljudski odnosi na poslu. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VODOLIJA
LJUBAV: Reči će biti oružje osvajanja i lako ćete uspostavljati bliskost kroz komunikaciju. POSAO: Imate prilike za blagi napredak na poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Imaćete više prilika za ljubav, pa ćete zbog toga biti u dilemi. POSAO: Uspeh onima koji se bave uvozom i izvozom. ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

Tagovi: