07.05.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA UTORAK 7. MAJ: BIKOVE očekuje sreća u pravnim poslovima, LAVOVE privlači neko iz kruga prijatelja!

OVAN

LJUBAV: Više ćete biti raspoloženi za kratkotrajne avanture nego ljubav u stabilnoj vezi. POSAO: Mogli biste imati neke neplanirane troškove. ZDRAVLJE: Bol stomaka.

BIK

LJUBAV: Moguće je da ćete ući u vezu sa nekim ko vam se dopada, veriti se ili se čak venčati ako ste u stabilnoj ili dužoj vezi. POSAO: Sreća u pravnim sporovima. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Vaš šarm je na maksimumu, zbog čega vam je teško odoleti i lako ćete osvojiti bilo koga. POSAO: Puni ste energije, ali treba vam bolji plan. ZDRAVLJE: Neuralgija.

RAK

LJUBAV: Vi volite osećaj sigurnosti koji vam pružaju oni koji su dugo prisutni u vašem životu. POSAO: Moguće promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

LAV

LJUBAV: Ako ste sami, privući će vas neko iz kruga prijatelja. POSAO: Možete ostvariti dobre rezultate. Lak dogovor i sklapanje ugovora. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA

LJUBAV: Ako budete iskreni, imaćete mnogo više sreće u ljubavi. Iskrenost je vrlo bitna. POSAO: Moguće su greške administrativne prirode. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Vaš hedonizam će biti još više izražen i samo ćete želeti nekoga s kim možete sa uživate. POSAO: Vaša finansijska situacija će se popraviti. ZDRAVLJE: Uvećan apetit.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je da ćete sumnjati u vernost izabrane osobe. Nemojte reagovati dok ne budete saznali sve činjenice. POSAO: Novac stiže. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

LJUBAV: Očekuje vas bolja sreća u ljubavi. Moguće je putovanje sa voljenom osobom. POSAO: Suočićete se sa brojnim problemima na radnom mestu. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

JARAC

LJUBAV: Vašu pažnju niko neće moći da privuče, jer ste u ovom periodu nezainteresovani. POSAO: Moguće je da ćete doneti neke vrlo impulsivne odluke. ZDRAVLJE: Glavobolja.

VODOLIJA

LJUBAV: Može vam se dopasti neko s kim nije lako biti, jer je to osoba vrlo burnog temperamenta. POSAO: Mogući nesporazumi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Uglavnom ćete samo flertovati. Odnos sa osobom koja vam se dopada biće samo na nivou komunikacije. POSAO: Mogući su logistički problemi. ZDRAVLJE: Trovanje i dijareja.

Tagovi: