08.05.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SREDU 8. MAJ: VAGE se zaljubljuju u mlađu osobu, RAKOVI IMAJU PREVIŠE POSLA!

OVAN
LJUBAV: Bićete neodoljivi i zbog toga možda nećete uspeti da odolite a da ne flertujete. POSAO: Pomoć prijatelja u poslu. ZDRAVLJE: Upala mišića ili povreda.

BIK
LJUBAV: Ovo je vreme kada ćete imati mnogo materijala za maštanje jer ćete upoznati neke divne osobe. POSAO: Moguće poboljšanje finansijske situacije. ZDRAVLJE: Posetite lekara.

BLIZANCI
LJUBAV: Bolje je da ništa posebno ne očekujete i sačekate bolje vreme za ljubav. POSAO: Vaša inicijativa neće biti dobro primljena od nadređenih. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK
LJUBAV: Očekujte pozitivna dešavanja. Sigurno ćete imati prilike za kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Moguće je da ćete imati previše posla. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

LAV
LJUBAV: Bićete zavodljivi u komunikaciji, toliko da niko neće ostati ravnodušan u vašem društvu. POSAO: Napredak na poslu uz pomoć ženske osobe. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA
LJUBAV: Vaša sposobnost pozitivne komunikacije biće na višem nivou. Iskoristite to da izrazite svoja osećanja. POSAO: Uspeh onima koji se bave trgovinom. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Upoznaćete mlađu osobu koja će vam se dopasti. POSAO: Imaćete sreće u ovoj sferi ako se bavite umetnošću. ZDRAVLJE: Osetljivog ste zdravlja.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete u stanju da bilo koga privučete, ali ne i da ostvarite stabilnu vezu. POSAO: Povoljan dan za one koji se bave pružanjem IT usluge. ZDRAVLJE: Nemojte se forsirati.

STRELAC
LJUBAV: Bićete vrlo zainteresovani za osobe koje žive u stranoj zemlji. POSAO: Blaga nestabilnost u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Variranje šećera u krvi.

JARAC
LJUBAV: Bićete usmereni na druge oblasti života, zbog čega ne možete očekivati značajne događaje u ovoj sferi. POSAO: Moguća su nesmotrena ulaganja. ZDRAVLJE: Povreda.

VODOLIJA
LJUBAV: Možete očekivati samo pozitivna dešavanja u ovoj sferi. Sve što želite moglo bi da vam bude nadohvat ruke. POSAO: Uspeh u oblasti obrazovanja. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Dopašće vam se neko s kim možete imati samo tajnu vezu. Zbog toga će vam biti i primamljivo. POSAO: Mogući administrativni problemi. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

Tagovi: