14.05.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA UTORAK 14.MAJ: LAVOVIMA pozitivne promene u karijeri, RIBE impulsivno troše novac!

OVAN
LJUBAV: Ostvarićete nove kontakte koji će za sada biti prijateljski, ali imaće potencijala da prerastu u nešto više. POSAO: Problemi logističke prirode. ZDRAVLJE: Slabije.

BIK
LJUBAV: Od danas ćete biti više zainteresovani za to da se pokažete i dokažete svoju moć privlačenja. POSAO: Uspeh onima koji se profesionalno bave sportom. ZDRAVLJE: Bolje.

BLIZANCI
LJUBAV: Mogući problemi u odnosu jer ćete i dalje težiti odnosima koji vas ne obavezuju. POSAO: Iznenadni dobitak ili gubitak novca. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK
LJUBAV: Bićete nezadovoljni nekim dešavanjima u ovoj sferi, iako možda neće biti objektivnog razloga za nezadovoljstvo. POSAO: Izvesna blokada u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Slabije.

LAV
LJUBAV: Biće vam bitno da ostavite dobar utisak, pa ćete se potruditi da vaša spoljašnjost bude vrlo privlačna. POSAO: Moguće pozitivne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: Danas ćete biti mnogo spremniji i sposobniji da budete posvećen partner osobi koju ste izabrali. POSAO: Započećete neki novi posao. ZDRAVLJE: Nervoza.

VAGA
LJUBAV: Vaš ljubavni život će se stabilizovati i opet ćete biti u stanju da živite u balansiranoj harmoniji sa drugima. POSAO: Pozitivni pomaci u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: Moguće je da će vam se ukazati prilika za romansu sa nekim ko je dosta stariji od vas. POSAO: Imaćete problema ako radite u paru ili sa grupom ljudi. ZDRAVLJE: Upale.

STRELAC
LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u prijatelja ili nekog kog ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Blokada u karijeri. Reč je samo o prolaznoj fazi. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.

JARAC
LJUBAV: Možete doživeti pozitivne promene u ovoj sferi, kroz kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Naići ćete na neke prepreke u poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA
LJUBAV: Bićete agresivni u pokušaju da dobijete ono što želite. POSAO: Vaša ambicija neće poznavati granice, zbog čega je moguć sukob sa nadređenima. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Poboljšanje u ovoj sferi. Više nećete imati toliko problema u odnosu. POSAO: Bićete impulsivni kada je u pitanju trošenje i ulaganje novca. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Tagovi: