15.05.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SREDU 15. MAJ: BIKOVIMA izmiče ljubav, STRELČEVE očekuje uspeh u poslu!

OVAN 

LJUBAV: Moguće je da da ostvarite nedefinisan i isprekidan odnos sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Možete imati pravnih problema. ZDRAVLJE: Upala bešike.

BIK 

LJUBAV: Ljubav će vam izmicati, što će vas silno frustrirati. POSAO: Vaša elokventnost I slatkorečivost će vam pomoći u poslu. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BLIZANCI 

LJUBAV: Moguća tajna ljubav ili tajna simpatija. POSAO: Uspeh onima koji se bave kreativnim radom bilo koje vrste ili zabavom. ZDRAVLJE: Treba vam detoksikacija.

RAK 

LJUBAV: Ušli ste u mirnije vode, više nećete trpeti zbog neželjenih promena. POSAO: Bićete opterećeni nekim brigama u vezi novca. ZDRAVLJE: Osetljivo.

LAV 

LJUBAV: U ovom periodu je moguća ljubav na putovanju. POSAO: Teškoće u partnerskom poslu i mogući manji pravni problemi. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

DEVICA 

LJUBAV: Prekid u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Moguće je da ćete imati logističkih ili administrativnih problema. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA 

LJUBAV: Bićete društveniji nego inače, pa ćete sigurno ostvariti nove kontakte. POSAO: Moguće je da ćete imati problema u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Loše.

ŠKORPION 

LJUBAV: Partner će biti dobro raspoložen i zainteresovan za ljubav. Uživaćete. POSAO: Imaćete prilike da radite nešto što vam se dopada. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC 

LJUBAV: Imaćete dobre prilike, pogotovo ako odete na neki zabavni događaj. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa obrazovanjem. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC 

LJUBAV: Nećete imati dobrih prilika, ili ćete se dopasti nekome ko nije baš vaš tip. POSAO: Ako očekujete novac, moraćete da se strpite. ZDRAVLJE: Grlobolja.

VODOLIJA 

LJUBAV: Trenutno imate problema u ljubavnom životu, ali taj period će već sutra biti iza vas. POSAO: Problem sa podređenima. ZDRAVLJE: Infekcije.

RIBE 

LJUBAV: Bićete emotivniji nego inače i nezadovoljni jer će vam raspoloženja varirati. POSAO: Bez promena u oblasti posla i karijere. ZDRAVLJE: Slabije.

Tagovi: