22.05.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SREDU 22. MAJ: STRELČEVI treba da budu oprezni u flertovanju, VAGAMA se poboljšava finansijska situacija!

OVAN
LJUBAV: Imaćete potpuno opuštenu situaciju u ljubavi, bilo da imate partnera ili ne. POSAO: Povoljan period za one koji se bave javnim zanimanjem. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Izabrana osoba će vas iznenaditi na prijatan način. Možda ćete dobiti poklon ili izjavu ljubavi. POSAO: Uspeh onima koji rade u inostranstvu. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI
LJUBAV: Bolja komunikacija će dovesti do novih kontakata ili stabilizacije ljubavnog života. POSAO: Moguće su manje promene. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

RAK
LJUBAV: Bićete vrlo privlačni jer je planeta Mars u vašem znaku i dodaće vam na magnetizmu. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa privatnim preduzetništvom. ZDRAVLJE: Povrede.

LAV
LJUBAV: Razmišljaćete o nekome koga ste upoznali preko prijatelja, ili ćete tek upoznati. POSAO: Imaćete prilike za napredak u karijeri. ZDRAVLJE: Infekcije.

DEVICA
LJUBAV: Izaći ćete, a to je odlična prilika da se zabavite i nađete ljubav. POSAO: Razmišljaćete o nekim pravnim pitanjima koja će iskrsnuti. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

VAGA
LJUBAV: Možda nećete ni pokušavati da se bavite ljubavnim životom jer ćete biti okupirani poslovnim obavezama. POSAO: Poboljšanje finansijske situacije. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION
LJUBAV: Moguće je da doživite iznenadnu ljubav ili da vam partner pripremi iznenađenje. POSAO: Povoljan dan za one koji imaju partnerski posao. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC
LJUBAV: Bićete skloni tome da flertujete sa osobama sa kojima radite, ali budite oprezni. POSAO: Povoljan dan za one koji rade u IT sektoru. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC
LJUBAV: Moguće je da će vas zainteresovati neko ko se bavi sportom. POSAO: Uspeh profesionalnim sportistima i onima koji rade u vojsci. ZDRAVLJE: Povrede.

VODOLIJA
LJUBAV: Imaćete priliku da komunicirate sa više osoba koje vam se dopadaju. POSAO: Imaćete mnogo posla, a vaš entuzijazam će vam pomoći da sve postignete. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Dopašće vam se neko ko je možda van vašeg domašaja, ili ćete barem vi verovati da jeste. POSAO: Uvećan obim posla. ZDRAVLJE: Vrlo dobrog ste zdravlja.

Tagovi: