30.05.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 30. MAJ! OVNOVIMA tenzije na poslu, VODOLIJE uspešne u trgovini!

OVAN
LJUBAV: Dopašćete se baš onoj osobi koja se vama dopada. POSAO: Problemi u procesu rada. Moguća je tenzija u odnosu sa kolegama. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

BIK
LJUBAV: U ovom periodu vas krasi privlačnost koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. POSAO: Krenućete u nove projekte puni entuzijazma. ZDRAVLJE: Slabije.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete komunikativniji nego inače, ako je to moguće, što obećava mnoštvo novih kontakata. POSAO: Manji finansijski dobitak. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

RAK
LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti komunikaciju sa nekim ko vam se dopada. POSAO: I dalje imate problem sa nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Upašćete u novi društveni krug u kome će biti više potencijalnih prilika. POSAO: Mogući problemi onima koji rade u inostranstvu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA
LJUBAV: Besramno ćete flertovati sa kolegama i svima s kojima stupite u kontakt. POSAO: Moguć manji napredak čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Šarm će vam doneti sjajne prilike za ljubav. POSAO: Izbegavajte impulsivna ulaganja, pogotovo ako manipulišete tuđim novcem. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete nezainteresovani za ozbiljne kombinacije, pa je moguć flert. POSAO: Vaše operativne sposobnosti će biti na visokom nivou. ZDRAVLJE: Ukočenje.

STRELAC
LJUBAV: U ovom periodu imate intenzivan društveni život, pogotovo na društvenim mrežama. POSAO: Moguće su promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Migrena.

JARAC
LJUBAV: Vrlo je bitno da u ovom periodu nemate velika očekivanja. POSAO: Problemi u partnerskom poslu. Raskid ugovora. ZDRAVLJE: Opasnost u saobraćaju.

VODOLIJA
LJUBAV: Dopašće vam se neko s kim na dnevnoj bazi dolazite u kontakt, ali koga niste pre primetili. POSAO: Imaćete uspeha u trgovini. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Postoji mogućnost da vam se dopadne neko s kim radite. POSAO: Razmišljaćete o promeni. Nalazite se u vrlo nestabilnom periodu. ZDRAVLJE: Povrede.
 

Tagovi: