13.06.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 13. JUN: BIKOVI troše mnogo novca, DEVICAMA pozitivne promene u karijeri

OVAN
LJUBAV: Bićete vrlo agresivni u pokušaju da dobijete ono što želite. POSAO: Zbog vaše ambicije mogli biste doći u sukob s nadređenima. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Poboljšanje, više nećete imati tako mnogo problema u odnosu. POSAO: Bićete donekle impulsivni kada je u pitanju trošenje. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BLIZANCI
LJUBAV: Mogući problemi u odnosu, jer ćete težiti slobodi. POSAO: Promene u sferi finansija, iznenadni dobitak ili gubitak novca. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK
LJUBAV: Moguće je da će vam se ukazati prilika za ljubav sa nekim ko je stariji od vas. POSAO: Imaćete problema ako radite sa ljudima. ZDRAVLJE: Upala mokraćnih puteva.

LAV
LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekog koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Bićete nezadovoljni, ali ne brinite jer je to samo faza. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.

DEVICA
LJUBAV: Biće vam bitno da ostavite dobar utisak, pa ćete se potruditi da budete vrlo privlačni. POSAO: Pozitivne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Vaš ljubavni život će se stabilizovati i opet ćete biti u stanju da živite u harmoniji. POSAO: Moguća negativna dešavanja i blokada. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete zainteresovani da dokažete privlačnost, ali stvari neće ići onako kako želite. POSAO: Uspeh profesionalnim sportistima. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

STRELAC
LJUBAV: Danas ćete biti mnogo spremniji da budete ono što partner očekuje. POSAO: Započećete neki novi posao ili projekat. ZDRAVLJE: Aritmija i nervoza.

JARAC
LJUBAV: Bićete nezadovoljni nekim dešavanjima, a imaćete i objektivan razlog za to. POSAO: Moguća je izvesna blokada u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Slabije.

VODOLIJA
LJUBAV: Možete doživeti pozitivne promene kroz kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Naići ćete na neke prepreke u poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Ostvarićete nove kontakte preko posla, koji će biti prijateljski, ali ima šanse da prerastu u nešto više. POSAO: Logistički problemi. ZDRAVLJE: Slabije.

Tagovi: