19.06.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SREDU 19. JUN: VAGE se zaljubljuju na putovanju, JARČEVI pronalaze poslovnog sponzora!

OVAN
LJUBAV: Vaša harizma velikim delom proizilazi iz samouverenosti, ali danas je nećete imati. POSAO: Mogući su problemi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Gastritis.

BIK
LJUBAV: Doživećete da vam partner priredi iznenađenje, a i sami ćete biti skloni da iznenađujete druge. POSAO: Nove prilike u poslu. ZDRAVLJE: Prehlada.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete prijateljski raspoloženi. Bez namere da flertujete možete pridobiti pažnju. POSAO: Dodatne obaveze će vas opteretiti. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK
LJUBAV: Nećete imati dobrih prilika za ljubav. POSAO: Osećaćete se iscrpljeno i demotivisano, pa nećete mnogo postići u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

LAV
LJUBAV: Razvićete osećanja za nekoga koga ćete upoznati u većem društvu. POSAO: Uspeh onima koji se bave transportom i više posla. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA
LJUBAV: Mogući nesporazumi sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. POSAO: Vaše operativne sposobnosti će biti još izraženije. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA
LJUBAV: Moguće je iznenadno romantično putovanje ili lepo druženje i ljubav na putovanju. POSAO: Blokada u ovoj oblasti života. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko neće iz prve pozitivno reagovati na vašu naklonost. POSAO: Veliki uspeh čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: Privući će vam pažnju neko koga ćete upoznati na mestu zabave. POSAO: Bićete opterećeni obavezama, pa nećete uživati u radu. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Nerazumevanje ili nestabilnost odnosa. POSAO: Dan je povoljan za one kojima je potrebno sponzorstvo ili finansijska podrška. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da ostvarite više zanimljivih poznanstava koja će lako prelaziti u ljubav. POSAO: Može se desiti da uđete pravni spor. ZDRAVLJE: Upala sinusa.

RIBE
LJUBAV: Danas ćete verovatno previše razmišljati o nekome ko nije zainteresovan za vas. POSAO: Mogući pravni i administrativni problemi. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.

Tagovi: