25.06.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA UTORAK 25. JUN: BLIZANCE očekuju velike finansijske promene, RIBE nemaju sreće u ljubavi!

OVAN

LJUBAV: Biće prilika za druženje ali ne i za ljubav. POSAO: Moguće je da ćete praviti greške u radu ili će oni koji su vam podređeni "brljaviti" u poslu. ZDRAVLJE: Infekcija.

BIK 

LJUBAV: Lako možete sresti nekog ko će vam se dopasti. Duboka osećanja se neće probuditi ali bićete dobro raspoloženi. POSAO: Radićete nešto sa nekretninama. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Možete se nadati napretku u ovoj sferi. POSAO: Moguće je da će doći do velike promene u oblasti finansija, ako budete oprezniji sa novcem. ZDRAVLJE: Infekcije.

RAK 

LJUBAV: U poslednje vreme vam se dopadaju snažne osobe, a takve je najteže osvojiti i zadržati pored sebe. POSAO: Situacija na poslu će biti nestabilna. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV 

LJUBAV: Vaša popularnost će porasti, pa samim tim je moguće i da stekenete neke nove obožavaoce/teljke. POSAO: Uspeh u umetnosti. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

DEVICA

LJUBAV: Vaš ljubavni život vam neće biti najbitniji, ali moguć je flert. POSAO: Moguć manji uspeh čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Promenljivog ste zdravlja.

VAGA 

LJUBAV: Tražićete nekoga ko vam pruža osećaj emocionalne sigurnosti i bliskosti, čak i ako nema hemije. POSAO: Povoljan period za one koji se bave nekretninama. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION 

LJUBAV: Neće vam biti lako da pokrenete dešavanja u ovoj sferi. Privlači vas osobe koje imaju veze sa inostranstvom. POSAO: Zauzećete lidersku poziciju. ZDRAVLJE: Grlobolja.

STRELAC

LJUBAV: Dešavanja u ljubavnom životu će vas naterati da posumnjate u iskrenost namera osobe sa kojom ste. POSAO: Blago poboljšanje u sferi finansija. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.
 
JARAC

LJUBAV: Ništa bitno se neće desiti danas, jer bićete okupirani drugim sferama života. POSAO: Bićete sjajni u poslu, ali će vam smetati svako ko vam je nadređen. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete zainteresovani za zajednički život sa voljenom osobom, jer je to nešto o čemu ćete razmišljati. POSAO: Mogući administrativni problemi. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE 

LJUBAV: Bićete skloni sanjarenju. Mogući su nesporazumi u odnosu zbog toga. POSAO: Otaljavaćete posao i moguće su greške. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.

Tagovi: