28.06.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PETAK 28. JUN: OVNOVI doživljavaju uspeh na poslu, RAKOVIMA se dopada neko iz komšiluka!

OVAN 

LJUBAV: Nećete biti zainteresovani za ozbiljne varijante. POSAO: Doživećete uspeh ako je vaša profesija vezana za sport ili obrazovanje. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK 

LJUBAV: Dobra komunikacija i mentalna sličnost sa partnerom će vam odjednom biti mnogo bitnija. POSAO: Šarm će vam pomoći u poslu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI 

LJUBAV: Dobro slaganje sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Povoljan period za finansije, sigurno ćete prosperirati mada ne drastično. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko živi u vašem komšiluku ili kraju. POSAO: Loši međuljudski odnosi na poslu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

LAV

LJUBAV: Fasciniraće vas popularne i samopouzdane osobe, slične vama. POSAO: Blago poboljšanje u sferi finansija. Uspeh u trgovini. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA 

LJUBAV: U ljubavi su mogući manji nesporazumi s partnerom koje ćete uspeti da izgladite. POSAO: Iskoristićete svoje kreativne potencijale. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

VAGA 

LJUBAV: Moguće je da vam se dopadne neko ko vam je nadređen i moguća je tajna afera sa tom osobom. POSAO: Pozitivan razvoj događaja. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION 

LJUBAV: Položaj planeta će naglasiti vašu strastvenost. POSAO: Najbolje bi bilo da se upustite u samostalni projekat kome ćete vi biti vođa. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC

LJUBAV: Imaćete prilike da uživate u društvu dve privlačne osobe ili jedne dosta mlađe. POSAO: Moguća je manja novčana infuzija. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC 

LJUBAV: Imaćete želju da ostvarite zajednički život s partnerom. POSAO: Sreća u sporovima i pravnim pitanjima, lako postizanje dogovora. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA 

LJUBAV: Mogući problemi onima koji žive sa partnerom, jer ćete biti nervozni i skloni sukobima. POSAO: Sreća u kreativnim poslovima. ZDRAVLJE: Solidno. 

RIBE

LJUBAV: Vrlo plodan period za ljubav i za stvaranje porodice, ako to želite. POSAO: Bićete kreativni i inspirisani, što je dobro za umetnike. ZDRAVLJE: Stabilno.

Tagovi: