05.07.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PETAK 5. JUL: VAGE se lako zaljubljuju, RAKOVIMA koji rade u medijima, uspeh!

OVAN
LJUBAV: Moguće je da se zainteresujete za nekog ko vam je do sada bio prijatelj. POSAO: Ambicioznost će vam doneti uspeh, ali i probleme. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Možete upoznati nekoga ko će vas očarati. POSAO: Problemi onima čiji posao podrazumeva putovanja ili koji rade u inostranstvu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Danas uopšte nećete naći vremena za ljubav i partnera. Blokada u ljubavi. POSAO: Problemi u procesu rada i greške pri radu. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

RAK
LJUBAV: Imaćete brojne prilike, ali vaša očekivanja neće biti ispunjena, jer su prevelika. POSAO: Uspeh onima koji rade u medijima. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV
LJUBAV: Vaše jake strasti bi mogle da vas uvale u nevolju. Vodite računa, pogotovo ako ste već u vezi. POSAO: Bićete preopterećeni. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA
LJUBAV: Možete očekivati pozitivna dešavanja u ljubavi. POSAO: Posebno povoljan period za osobe čiji posao zavisi od njihove lepote. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Danas možete lako da se zaljubite bez obzira da li je osoba koja vam se dopada prava za vas. POSAO: Problem pri špekulisanju. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: Harmonija u odnosu, a ako ste sami možete upoznati nekoga s kim ćete se dobro slagati. POSAO: Imaćete problema sa saradnicima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC
LJUBAV: Nalazite u donekle nedefinisanoj situaciji i to će vam smetati. POSAO: Vrlo povoljan dan. Možda dobijete više dobrih ponuda. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

JARAC
LJUBAV: Upoznaćete nekoga s kim ćete "kliknuti", ali zbog vaše sumnjičavosti prilika bi mogla da se izjalovi. POSAO: Izvestan je uspeh. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA
LJUBAV: Možete sresti nekoga ko će vas zainteresovati, ali s kim je teško ostvariti stabilnu vezu. POSAO: Pozitivne promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Problem sa sinusima.

RIBE
LJUBAV: Moraćete da se posvetite rešavanju problema, koji će nastati zbog nekog nesporazuma. POSAO: Imaćete sreće u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Stabilno.

Tagovi: