16.07.2019.

14:40

Foto:

Magazin

PRAVI DŽENTLMEN! Na ovaj tip zavodnika žene najčešće "nalete"

Prema pisanju Kosmoplitena, postoje tri ultimativna tipa zavodnika sa kojima se tokom života sretne gotovo svaka žena, naročito u letnjim mesecima, a njihovi detaljni opisi pomoći će vam da napravite razliku između "muljatora" od frajera koji zaslužuje drugu priliku. 

Pravi džentlmen 

Svojim manirama dokazuje da džentlmeni još uvek postoje, ali je i zavodnik koji itekako zna šta radi kada se nabacuje ženama. Šarmiraće vas nekim originalnim izrazom i komplimentima zbog kojih ćete se osećati kao dama, a ne kao žrtva "lova". Zatim će iskoristiti i sve druge džentlmenske trikove sa kojima je siguran da će apsolutno oboriti s nogu svaku ženu koja voli da je muškarci tretiraju kao kap vode na dlanu. Ako se prepoznajete, onda je ovo savršen frajer za vas. 

OVA MUŠKA navika odbija i izluđuje žene!



Vešti šarmer 

Ovakav tip frajera vrti se oko žene sa samo jednim ciljem - da je odvuče u krevet. On zna sve trikove u knjizi i retke odolevaju njegovom šarmu pa je vrlo vešt u uveravanju žena da su one jedine za njega. Ali sve je to samo prazna priča kako bi vas obrlatio i ovakav frajer uglavnom nije materijal za ozbiljnu vezu. 

Ozbiljan gospodin 

On nije jedan od onih koji će vam prići sa nekom izlizanom frazom koju ste čule već sto puta i prići će vam samo ako ga stvarno zainteresujete. Ozbiljan gospodin želeće da priča sa vama o vama, i zaista će ga zanimati vaše detinjstvo, politička uverenja i slične teme koje će prethodno spomenuti zavodnici radije izbeći pri upoznavanju sa vama. A razgovor je sve što ćete dobiti od njega pri prvom susretu, ali nemojte da mislite da to znači i da ga ne zanimate. Naprotiv, ovo je najbolji kandidat za dečka i verovatno jedini koji će vas pozvati ako na njega ostavite dobar utisak.

Tagovi: