27.07.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SUBOTU 27.jul: RIBE besramno flertuju sa svima, DEVICAMA promene u karijeri

OVAN
LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti komunikaciju sa nekim ko vam se dopada, uz pomoć prijatelja. POSAO: Moguće su manje promene. ZDRAVLJE: Migrena.

BIK
LJUBAV: Dopašće vam se neko s kim često dolazite u kontakt. POSAO: Moguć manji finansijski dobitak, pogotovo od nekretnina. ZDRAVLJE: Osećate se sve bolje.

BLIZANCI
LJUBAV: Imate intenzivan društveni život i moguće je da ostvarite obećavajuća poznanstva. POSAO: Krenućete u neke nove projekte. ZDRAVLJE: Povrede.

RAK
LJUBAV: Ništa novo se neće desiti. POSAO: Razmišljaćete o promeni, jer vas vaša profesionalna situacija frustrira, ali nećete je i napraviti. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: U ovom periodu vas krasi privlačnost koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. POSAO: Problemi onima koji rade u inostranstvu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA
LJUBAV: Bićete strastveni i spremni na avanturu, ali generalno nezainteresovani za ozbiljne kombinacije. POSAO: Promene u karijeri. ZDRAVLJE: Infekcije.

VAGA
LJUBAV: Ući ćete u novi društveni krug u kome će biti više potencijalnih prilika. POSAO: Možete dobiti podršku okoline za svoje ideje. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete komunikativniji, pa ćete imati šanse da doživite nešto lepo. POSAO: Vaše operativne sposobnosti će biti na visokom nivou. ZDRAVLJE: Kijavica.

STRELAC
LJUBAV: Upoznaćete nekog privlačnog, ali s kim je teško ostvariti vezu, ili je vama sad nemoguće. POSAO: Izbegavajte impulsivna ulaganja. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Bitno da nemate velika očekivanja jer se ništa važno neće desiti. POSAO: Previše trošite, iako su možda vaša ulaganja racionalna. ZDRAVLJE: Opasnost u saobraćaju.

VODOLIJA
LJUBAV: Dopašćete se nekome koga smatrate vrlo privlačnim. POSAO: Problemi pri pokušaju da se postigne dogovor ili zaključi ugovor. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

RIBE
LJUBAV: Besramno ćete flertovati sa svima s kojima stupite u kontakt, a i oni će flertovati sa vama. POSAO: Uspeh ako se bavite negom. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.

 

Tagovi: