31.07.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SREDU 31. JUL: VAGE osvajaju mnoga srca, JARČEVI uspešni u poslovima sa novcem!

OVAN
LJUBAV: Očekujte da doživite lepe stvari. POSAO: Povoljan dan za sklapanje ugovora i dogovora, kao i svake veće kupovine ili prodaje. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Treba vam izlazak koji stimuliše čula, a to ćete i dobiti. POSAO: Možete ostvariti finansijsku dobit na lak način ili srećnim slučajem. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Otići ćete negde sa dragom osobom. Ako ste sami, neko će vam izjaviti ljubav. POSAO: Bilo šta da radite, ići će kao podmazano. ZDRAVLJE: Značajno poboljšanje.

RAK
LJUBAV: Doživećete trenutke koji će učvrstiti vašu vezu s partnerom. POSAO: Osvojićete nadređene svojim lepim manirima i marljivošću. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Sve što treba da uradite jeste da izlazite i sigurno ćete naći ljubav. POSAO: Imate sreće jer možete ostvariti uspeh na lak način. ZDRAVLJE: Nešto bolje.

DEVICA
LJUBAV: Danas je dan za provod sa voljenom osobom. POSAO: Vaš život gubi smisao ako se osećate beskorisno, zato ste uvek vredni. ZDRAVLJE: Problem sa varenjem.

VAGA
LJUBAV: Bićete veseli, ljupki, sa svima ćete komunicirati, što će osvojiti mnoga srca. POSAO: Idealno vreme za uspešan rad u grupi. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Moguća je tajna simpatija. Možda ćete flertovati na društvenim mrežama. POSAO: Imate ogromnu želju za dokazivanjem. ZDRAVLJE: Kožne infekcije.

STRELAC
LJUBAV: Kontakt sa šarmantnim osobama. Moguće je i putovanje sa izabranom osobom. POSAO: Firma bi mogla da promeni vlasnika. ZDRAVLJE: Osetljivija probava.

JARAC
LJUBAV: Lako možete da osvojite osobu koja vam se dopada jer ste neobično privlačni. POSAO: Dobro će vam ići poslovi u vezi s novcem. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VODOLIJA
LJUBAV: Bićete veseli i pratiće vas sreća. Vrlo povoljan razvoj događaja. POSAO: Osećate kako ste dobili neku novu energiju. ZDRAVLJE: Povreda mišića.

RIBE
LJUBAV: Bićete okruženi mnoštvom osoba i svaka od njih će vas zainteresovati. POSAO: Imate veliki kreativni naboj. Iskoristite ga u poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

Tagovi: