08.08.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 8. AVGUST: LAVOVI privlače mnogo pažnje, DEVICE imaju problema sa kolegama!

OVAN
LJUBAV: Otvoreni ste i direktni, zbog čega ne možete da ćutite kada stvari ne idu onako kako bi trebalo. POSAO: Bićete usmereni na samostalno preduzetništvo. ZDRAVLJE: Upala mišića.

BIK
LJUBAV: Vas više privlače smirenost i darovi porodičnog života nego uzbudljivost ljubavnih avantura. POSAO: Problemi u radnom procesu. ZDRAVLJE: Slabije.

BLIZANCI
LJUBAV: Umete da budete neverni iz čiste znatiželje, ali pripazite. POSAO: Trenutno vam nije bitno šta radite, samo ako to donosi novac. ZDRAVLJE: Upala grla.

RAK
LJUBAV: Možete doživeti da budete emotivno povređeni od strane nekoga ko vam se dopada. POSAO: Mogući problemi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Bol stomaka.

LAV
LJUBAV: Privlačite mnogo pažnje ovih dana. POSAO: Imaćete problema sa nekretninama, pogotovo ako se bavite poslom u vezi sa njima. ZDRAVLJE: Problem sa grlom.

DEVICA
LJUBAV: Često očekujete previše od partnera. Danas ćete imati problema u odnosu zbog vašeg zanovetanja. POSAO: Moguće je neslaganje sa ljudima sa kojima radite. ZDRAVLJE: Loše.

VAGA
LJUBAV: Razočarenje ume da vas otera u očajanje. Za vas je presudno da sačuvate duševni mir i da budete u balansu. POSAO: Novčane poteškoće. ZDRAVLJE: Problem sa kožom.

ŠKORPION
LJUBAV: Biće nemoguće da dobijete ono što želite u ljubavnom životu, a zbog toga ćete biti vrlo frustrirani. POSAO: Problemi sa finansijama. ZDRAVLJE: Osetljiv urinarni trakt.

STRELAC
LJUBAV: Ljubavni život će vam biti blokiran. POSAO: Problemi u partnerskom poslu ili loša sreća u sudskom sporu. ZDRAVLJE: Pad imuniteta. Unosite vitamine.

JARAC
LJUBAV: Valjalo bi da naučite da uživate u romantici, to bi obogatilo vaš ljubavni život. POSAO: Problemi sa onima koji rade za vas. ZDRAVLJE: Prehlada.

VODOLIJA
LJUBAV: Vi ste iskreni, ali i vrlo nervozni po prirodi. Treba vam neko ko nije previše osetljiv. POSAO: Uspeh za one koji se bave intelektualnim radom. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Previše ste pasivni i čekate da budete izabrani. POSAO: Ako ste već u radnom odnosu, ne bi trebalo da imate problema. ZDRAVLJE: Preforsiraćete se.

Tagovi: