14.08.2019.

08:51

Foto:

Magazin

(FOTO) RUSKA LEPOTICA UMRLA U 29. GODINI! Danima je lumpovala, a umrla je zbog jezive greške koju mnogi prave!

Policija trenutno istražuje smrt 29-godišnjeg modela, a njen blizak prijatelj Aleksander, koji je bio sa Janom u kobnom trenutku, otkrio je da je danima pre smrti izlazila i opijala se.

A post shared by Jaklin (@fakemooddd) on Jul 16, 2018 at 6:06am PDT

Dodao je i da je zbog iscrpljenosti zamolila doktora iz privatne klinike da dođe da joj pruži detoks tretman, ali da je moguće da on nije znao da ona uporedu uzima još paletu različitih lekova.

A post shared by Jaklin (@fakemooddd) on Aug 14, 2018 at 1:08am PDT

Kako je ispričao, ova lepotica je posle primljene infuzije prvobitno zaspala, ali ju je on probudio kada je shvatio da "veoma čudno diše". Ona je tada ustala, zaputila se prema kuhinji, a potom je počela da se guši i jednostavno se srušila.

A post shared by Jaklin (@fakemooddd) on Dec 21, 2018 at 10:55pm PST

Ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt. Spekuliše se da je smrt uzrokovana uzimanjem nekog leka koji nije smeo da se kombinuje sa onima koje je već konzumirala, ali zvaničan izveštaj još nije objavljen.

A post shared by Jaklin (@fakemooddd) on Jan 22, 2019 at 8:59pm PST

Ova dama tokom karijere krasila je naslovnice časopisa poput "Playboy" i "FHM", a pored toga radila je i kao DJ po poznatim moskovskim klubovima. Takođe, bila je veoma uticajna i na društvenim mrežama gde ju je pratilo više od 800 hiljada ljudi.

Tagovi: