21.08.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SREDU 21. AVGUST: Strelčevi ulaze u tajnu vezu, LAVOVI imaju velike poslovne planove, ali i prepreke

OVAN
LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola. POSAO: Moguć je finansijski uspeh, ali nemojte preterivati sa trošenjem. ZDRAVLJE: Povedite više računa o ishrani.

BIK
LJUBAV: U odličnom ste periodu za ljubav i nakon dužeg vremena imaćete prilike da uživate u ljubavi. POSAO: Uspeh u sferi logistike. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Ljudi sa kojima radite upoznaće vas sa nekim ko će vam se dopasti. POSAO: Uspeh u svemu što podrazumeva kreativnost. ZDRAVLJE: Slabije.

RAK
LJUBAV: Moguća je veza sa starijom osobom ili veza sa nekim iz vaše prošlosti. POSAO: Lako možete promeniti posao ako tome težite. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

LAV
LJUBAV: Moguće je da vam je temperament pravio probleme, ali to danas neće biti slučaj. POSAO: Veliki planovi, ali i prepreke. ZDRAVLJE: Manjak energije.

DEVICA
LJUBAV: U uzlaznoj ste fazi, a to uvek može da privuče ljude. POSAO: Rad u inostranstvu ili za inostranu firmu. U svakom slučaju, uspeh. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Ulazite u vrlo povoljnu fazu za ljubav, što vas može zbuniti. POSAO: Možete dobiti dobru priliku za posao i podršku prijatelja. ZDRAVLJE: Osetljivo.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Bićete u potrazi za nečim značajnim u ljubavi. Površne veze vas neće interesovati. POSAO: Prilika za rad u sferi umetnosti. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: Moguća je tajna veza, kao i veza više zasnovana na intelektualnoj srodnosti nego na strasti. POSAO: Uspeh u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC
LJUBAV: Doživećete duboka osećanja, ali ćete i strepeti. POSAO: Previše samouvereno ćete ulagati ili ćete imati lošu finansijsku procenu. ZDRAVLJE: Bolje se hranite.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguć kontakt sa nekim ko ima veze sa inostranstvom, ali i razvod za one koji se kreću u tom pravcu. POSAO: Pravni problemi. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Iskoristite prilike koje će vam se ukazati, jer ih neće biti puno. POSAO: Možda započnete partnerski posao. Izlazak u javnost. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Tagovi: