24.08.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SUBOTU 24. AVGUST: BLIZANCE čeka ljubav na poslu, ŠKORPIJE maštaju o staroj ljubavi!

OVAN
LJUBAV: Povoljan period za one koji bi da dožive strastvenu ljubav. POSAO: Radićete punom parom. Ako tražite posao, lako ga možete naći. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK
LJUBAV: Možete očekivati nešto pozitivniju atmosferu. POSAO: Postoji mogućnost da započnete uspešan posao sa bračnim partnerom. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Moguće je da ćete naći ljubav u situaciji koja ima veze sa poslom. POSAO: Možda će vam u karijeri pomoći neka osoba od uticaja. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

RAK
LJUBAV: Generalno dobar period. POSAO: Mislite o privatnom poslu. Najviše vam odgovara da radite za sebe i sa članovima porodice. ZDRAVLJE: Odlično.

LAV
LJUBAV: Možete dobiti poklon ili nešto vredno od osobe kojoj se dopadate. POSAO: Bićete primorani da se više pozabavite logistikom. ZDRAVLJE: Alergija.

DEVICA
LJUBAV: Moguće je da ćete posumnjati u vernost partnera, pogotovo ako ste duže vreme u vezi. POSAO: Uspeh u poslu sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Čeličnog ste zdravlja.

VAGA
LJUBAV: Skloni ste da idealizujete druge i tražite savršenstvo. POSAO: Pozitivni planetarni uticaji u oblasti karijere i finansija. ZDRAVLJE: Osetljiva probava.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Možda će vam se svideti dve starije osobe ili ćete maštati o staroj ljubavi. POSAO: Doživećete uspeh. Bićete primećeni gde treba. ZDRAVLJE: Jedite lakšu hranu.

STRELAC
LJUBAV: Doživećete sjajne stvari, jer ste u periodu koji je povoljan za sve u vezi sa ljubavlju. POSAO: Uspeh ako se bavite društvenim radom. ZDRAVLJE: Moguće upale.

JARAC
LJUBAV: Vaše loše raspoloženje može da donese nevolje. Vodite računa ako želite harmoniju. POSAO: Imaćete uspeha šta god da radite. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Nećete se previše baviti ljubavnim životom, ali moguća prilika za flert. POSAO: Stabilna poslovna situacija, ali samo privremeno. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Svi koje sretnete biće vrlo koketni, što će i vas poneti i probuditi razna osećanja. POSAO: Očekujte poboljšanje u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Odlično.

Tagovi: