04.09.2019.

11:54

Foto:

Magazin

OSEĆAJTE SE ATRAKTIVNIJE! Primenite ovih par saveta i zablistajte

Primenite nekoliko sledećih trikova i postići ćete upravo takav efekt - bićete sigurne u sebe i zračićete lepotom i samopouzdanjem.

Informer

1. Smejte se više

Nema tog muškarca, a ni žene koja kao jednu od omiljenih osobina svog partnera ne navede osmeh. Taj jednostavan potez usana čini nas pristupačnijima, veselijima i atraktivnijima, a i popravlja raspoloženje u trenutku.

2. Nosite crveno

Crvena je proglašena najatraktivnijom bojom, koja naročito privlači mušku pažnju. Jedan od glavnih argumenata je taj da žena izgleda puno senzualnije i ženstvenije kada nosi crvenu boju.

3. Nasmejte druge

Humor je, nakon odanosti i iskrenosti, najvažnija vrlina koju žene i muškarci traže kod partnera. Nemojte se ograničiti na uveseljavanje isključivo vaših partnera. Ukoliko spontano nasmejete ljude koje volite, mnogo ćete se lepše osećati.

(FOTO) MARAJA KERI BOMBA U BIKINIJU! Razgrnula kimono i pokazala da NE STARI

4. Pronađite svoj upečatljivi parfem

Odaberite svoj omiljeni parfem i učinite ga svojim zaštitnim znakom. Osim što ćete od drugih dobijati komplimente kako uvek lepo mirišete i vi ćete se osećati atraktivnije i samouverenije.

5. Pružite pažnju svom partneru

Dodatno se povežite s partnerom i pokažite mu da vam je stalo do onoga što ima da kaže i saslušajte ga. Obratite pažnju na sitnice i pokušajte da ga iznenadite malim znacima pažnje.

6. Nosite štikle

Ponekad ih ukombinujte u svoju dnevnu ili večernju odevnu kombinaciju, ali pronađite par koji vam je udoban i za koji ste sigurne da vam neće smetati, jer loš hod i držanje na štiklama ne izgledaju baš najatraktivnije. Pokažite svoj stav i samopouzdanje, ali i gracioznost.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Tagovi: