11.09.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SREDU 11. SEPTEMBAR: DEVICE na putovanju upoznaju ljubav, RAKOVI dobijaju povišicu plate!

OVAN
LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko je iz druge kulture. POSAO: Precenićete svoje mogućnosti zbog čega ćete imati manjih teškoća. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Moguće je da ćete započeti novu vezu ili bar poželeti nešto drugačije od onoga što već imate. POSAO: Imaćete previše posla. ZDRAVLJE: Infekcije.

BLIZANCI
LJUBAV: Dobra komunikacija koliko god da je bitna, ne obećava i srećan kraj. POSAO: Možete dobiti novac od kreativnog rada i umetnosti. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK
LJUBAV: Danas ćete na pravi način iskazati emocije, baš kako partner očekuje. POSAO: Uvećanje zarade, posebno ako se bavite trgovinom. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Solidan dan, ali ne naročito bitan u smislu velikih događaja. POSAO: Moguć napredak na poslu. Dobit od bavljenja nekretninama. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA
LJUBAV: Moguće putovanje na kojem ćete naći ljubav. POSAO: Pokušaćete da popunite budžet tako što ćete prihvatiti neke dodatne poslove. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA
LJUBAV: Povoljan dan za traženje životnog partnera. POSAO: Možete dobiti finansijsku podršku za neki vaš projekat. Pomoć porodice. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Moguć je fizički kontakt, ali najverovatnije u tajnosti. POSAO: Napredovaćete na poslu ili ćete napredovati finansijski. ZDRAVLJE: Osetljivo.

STRELAC
LJUBAV: Moguća je nova ljubav. POSAO: Smisao za lepo ili vaša lepota i šarm su ono što vam danas može biti od koristi u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Raspoloženi ste za ljubav, a imaćete i prilike. POSAO: Ako očekujete novac, dobićete ga danas. Moguća i dobra prilika za posao. ZDRAVLJE: Odlično.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da vam se dopadne neko ko ima veze s inostranstvom. POSAO: Uspeh u bilo kakvom visokospecijalizovanom poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Dosta uspona i padova zbog čega vam je teško da imate realna očekivanja. POSAO: Solidna poslovna situacija i moguća veća zarada. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Tagovi: