19.09.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 19. SEPTEMBAR: OVNOVIMA stiže novčana infuzija, BLIZANCI imaju pravne probleme

OVAN
LJUBAV: Uživaćete u društvu osoba koje su vam privlačne. POSAO: Očekujte pozitivne promene u ovoj sferi. Stiže i novčana infuzija. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Bićete zbunjeni ili ćete dati prevelik značaj glasinama. To će vam pokvariti raspoloženje. POSAO: Manji napredak na poslu. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

BLIZANCI
LJUBAV: Dopašće vam se neko ko je stranog porekla ili živi u inostranstvu. POSAO: Mogući pravni problemi, ako se budete time bavili. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK
LJUBAV: Imaćete prilike za izlazak koji vam može doneti nove šanse. POSAO: Izbegavate promene, čak i pozitivne, što vas često blokira. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

LAV
LJUBAV: Ovih dana vam je bitno da pokažete kako ste uspešni. POSAO: Moguće je da ćete imati problema da uspostavite svoj autoritet. ZDRAVLJE: Infekcije.

DEVICA
LJUBAV: Izbegavajte negativnost i pazite šta govorite i sve će biti dobro danas. POSAO: Moguće je da ćete dobiti priliku da vodite posao. ZDRAVLJE: Čuvajte grlo.

VAGA
LJUBAV: Vas je lako obrlatiti, zbog čega je bitno da izbegavate iskušenja. POSAO: Lako dobijanje sponzorstva i bilo kakvog kredita. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

ŠKORPION
LJUBAV: Vaš magnetizam će posebno privlačiti. POSAO: Iskoristite pozitivan trend jer trenutno lakše možete da ostvarite šta god da zacrtate. ZDRAVLJE: Unosite manje šećera.

STRELAC
LJUBAV: Javno iskazivanje ljubavi ili formalizovanje veze. POSAO: Možete dobiti ponudu za posao koji je bolje plaćen od onog koji radite. ZDRAVLJE: Usporena probava.

JARAC
LJUBAV: Privlačiće vas osobe s kojima ste duhovno srodni, jer ste u fazi kad vam je to najbitnije. POSAO: Dobit od posla sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Kontakt sa nekim iz inostranstva. POSAO: Uspeh onima koji se bave visokokvalifikovanim radom ili traže posao u inostranstvu. ZDRAVLJE: Infekcije.

RIBE
LJUBAV: Ako ste u vezi, onda je ovo povoljan period za zadovoljavajući fizički kontakt sa partnerom. POSAO: Sreća u pravnim sporovima. ZDRAVLJE: Dobro.

Tagovi: