12.10.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SUBOTU 12. OKTOBAR: OVNOVI će imati kratku ljubavnu aferu, LAVOVE očekuju finansijske poteškoće

OVAN

LJUBAV: Više ćete biti zainteresovani za druženje ili kratku aferu nego za ljubav. POSAO: Raskid partnerstva. Problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Zubobolja.

BIK

LJUBAV: Ljudi sa kojima radite mogli bi da vas upoznaju sa nekim ko će vam se dopasti. POSAO: Lako možete dobiti posao ako tražite. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je značajno poznanstvo, koje može dovesti do veze u budućnosti. POSAO: Uspeh u svemu što podrazumeva pionirski rad. ZDRAVLJE: Slabije.

RAK

LJUBAV: Moguće promene i nova obećavajuća poznanstva. POSAO: Dobri odnosi sa nekim ljudima od uticaja pomoći će vam u karijeri. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV

LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola. POSAO: Ne preterujte sa trošenjem, jer možete imati finansijskih teškoća. ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani.

DEVICA

LJUBAV: Iskoristite prilike koje će vam se ukazati. POSAO: Možda ćete morati da propustite neka dešavanja zbog obaveza iz drugih sfera. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Život će vam nuditi samo nestabilne i burne kombinacije. POSAO: Možete primiti novčanu infuziju kao podršku porodice. ZDRAVLJE: Alergije.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Vrlo ste privlačni ovih dana, jer je Venera ušla u vaš znak i povoljno utiče na vaš izgled. POSAO: Moguć uspešan partnerski posao. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da nađete ljubav na društvenim mrežama. POSAO: Bez brige, ovo je poslednji put da imate većih finansijskih teškoća. ZDRAVLJE: Bolje se hranite.

JARAC

LJUBAV: Ako ste sami, samo izađite u veće društvo i prilike za ljubav će se same nametnuti. POSAO: Prilika za rad u sferi umetnosti. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguća je veza koja je više zasnovana na zajedničkim interesovanjima nego fizičkom kontaktu. POSAO: Uspešan rad u timu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Mnogo flerta i komplimenata. Spremni ste za promenu koja će doneti novu ljubav u vaš život. POSAO: Mogući pravni problemi. ZDRAVLJE: Stabilno.

Tagovi: