21.10.2019.

09:58

Foto:

Magazin

ŽENE, NE STAVLJAJTE PASTU ZA ZUBE U VAGINU! Neverovatno upozorenje lekara!

Pitate se zašto bi sada, nakon uzaludnog trljanja paste po grudima u nadi da će im narasti, te iste žene utiskivale pastu od mentola u najintimniji deo tela.

ŽENE, PROBAJTE PAUK POZU! Preuzmite svu kontrolu i uživajte!

Pa mnogi savetodavni članci, tvitovi i ostale objave širom interneta tvrde da bi zubna pasta trebalo da suzi vaginu (i time poboljša muškarčev užitak tokom seksa). Ali to nije sve, mnoge žene takođe misle da ta pasta ima učinak "dva u jedan" i da će im očistiti i namirisati intimne delove.

Beskorisno i opasno

Ako do sad niste sigurni, sada možete da budete, ta suluda ideja iz mnogo razloga nije ispravna. Prvi i osnovni, zubna pasta uopšte neće suziti vašu vaginu, umesto toga izazvaće bol, peckanje, nelagodu i - infekciju.

Informer

- Stavljati zubnu pastu u vaginu, ili na vulvu, ne samo da je neprijatno, nego i može izazvati ozbiljna oštećenja i narušiti prirodnu floru u vagini što može da dovede do infekcija poput bakterijske vaginoze i slično - rekla je ginekolog Vanesa Mekkej za "Metro". 

Neprijatan osećaj koji se stvori u vagini može da izazove iluziju da je vagina uža, jer se vagina opušta kad joj je prijatno. Pojavljivanje ovakve tehnike naglašava konstantnu nesigurnost koje toliko mnogo žena ima oko svojih genitalija, smatraju stručnjaci.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Tagovi: