25.11.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 25. NOVEMBAR: BLIZNACI upoznaju veoma privlačnu osobu, STRELČEVI dobijaju novac

OVAN
LJUBAV: Ako ste u potrazi za ljubavlju, treba da znate da je dobar period. POSAO: Danas je dan kada ćete morati da se dokazujete. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: Nešto će narušiti balans koji ste uspostavili u svom odnosu. POSAO: Može se desiti da nazadujete ili da propadnu prilike koje ste imali. ZDRAVLJE: Povišen krvni pritisak.

BLIZANCI
LJUBAV: Upoznaćete nekog ko će vam biti vrlo uzbudljiv. Kontakt s vrlo privlačnim osobama. POSAO: Neslaganje s nadređenima i osobama od autoriteta. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK
LJUBAV: Osetićete se izloženo i ranjivo, zbog čega ćete biti povučeniji nego inače. POSAO: Očekujte da imate uspeha ako se bavite samostalnom delatnošću. ZDRAVLJE: Slabo.

LAV
LJUBAV: Zaljubićete se u nekoga koga ćete upoznati na mestu zabave ili kulturnom događaju. POSAO: Možete očekivati pomoć uticajnih prijatelja. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA
LJUBAV: Možete sresti nekoga ko je sarkastičan i inteligentan, a to su osobine koje vas fasciniraju. POSAO: Korist od bavljenja transportom. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VAGA
LJUBAV: Očekuje vas period u kom ćete biti mnogo staloženiji u ostvarivanju romantičnog odnosa. POSAO: Srećne okolnosti bi trebalo da vam pomognu u poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: Ulazite u sjajan ljubavni period, u kom ćete imati prilike da upoznate kvalitetne osobe. POSAO: Mogući administrativni ili pravni problemi. ZDRAVLJE: Povrede i upale.

STRELAC
LJUBAV: Možda ćete čuti izjavu ljubavi ili naklonosti od nekoga iz kruga prijatelja. POSAO: Očekujte da dobijete novac ili ostvarite profit. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Imaćete težak dan. Bolje sačekajte povoljnije vreme za ljubav. POSAO: Danas će vam biti teško da sprovedete ono što nameravate. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti ljubav s nekim s kim ste profesionalno povezani. POSAO: Istaći ćete se, što će mnogima teško pasti. ZDRAVLJE: Ojačajte imunitet.

RIBE
LJUBAV: Doživećete promene koje vam se neće dopasti, ili će vaša preosetljivost postati problem u odnosu. POSAO: Moguć uspeh za one koji rade u inostranstvu. ZDRAVLJE: Dobro.

Tagovi: