12.12.2019.

12:49

Foto:

Magazin

SARA JE NA INSTAGRAMU BRUTALNO ZGODNA, ali istina je potpuno drugačija! RAZOTKRILA JE SVE ZABLUDE I ŠOKIRALA PRATIOCE (FOTO)

Jedna od njih je Sara Puhto iz Finske koja redovno objavljuje svoje "pre i posle" fotografije - odnosno one koje su savršeno skockane za Instagram na kojima vešto pozira, koje su nastale na dobrom svetlu i pomalo su obrađene, te one koje su "stvarne", sirove, nefotošopirane i pokazuju je u najgorem svetlu.

A post shared by Sara Puhto (@saggysara) on Dec 20, 2018 at 6:06am PST

Ova hrabra 20-godišnjakinja rešena je da sruši tabue i predrasude i pokaže svetu kako su šlaufići na stomaku, višak kilograma, otečenost, nadutost, celulit, te činjenica da se telo neprestano menja potpuno normalna pojava.

A post shared by Sara Puhto (@saggysara) on Jan 21, 2019 at 5:04am PST

Simpatičnu Saru prati preko 300 hiljada ljudi, a većina njenu misiju podržava i često joj se zahvačjuju na pomoći da prihvate svoje nesavršenosti nedostatke.

A post shared by Sara Puhto (@saggysara) on Dec 21, 2017 at 4:09am PST

"Ignorišite one misli da morate izgledati ovako ili onako. Ne morate vežbati kao ludak niti da jedete uvek zdravo kako biste smeli da obučete bikini i izgledate super na fotkama", piše u jednoj od njenih objava.

A post shared by Sara Puhto (@saggysara) on Sep 25, 2018 at 7:11am PDT

Ipak, uprkos tome što propagira samoprihvatanje i pozitivan stav prema telu, priznaje da je često i sama žrtva trendova i nametnutih standarda lepote.

"Na fotografijama se uvek trudim da uvučem stomak ili ga vešto sakrijem strateškom pozom. Zadnjicu, ipak, pokušavam maksimalno da izbacim ka spolja kako bi izgledala veće”, otkrila je ona, i objasnila trik uz pomoć kog slavne cice imaju savršene pozadine na fotografijama.

A post shared by Sara Puhto (@saggysara) on Sep 10, 2018 at 7:56am PDT

Naime, poznate Instagram influenserke imaju oproban trik da im guza izgleda oblo i bujno - treba situriti nogu koja je bliža fotoaparatu i pozirati sa strane.

A post shared by Sara Puhto (@saggysara) on May 30, 2018 at 7:09am PDT

"Osetila sam potrebu da vam pokažem trik sa zadnjicom jer u svetu u kom svi glorifikuju Kardašijanke, treba imati na umu da njihove obline ne izgledaju tako iz svih uglova", napisala je Sara.

ANA JE IZGUBILA POSAO U DRŽAVNOJ SLUŽBI ZBOG OVIH FOTKI! Ostala je bez stana, niko neće da je zaposli! (FOTO)

PREVARANTI NA INSTAGRAMU RADE PUNOM PAROM: Dalibor je kupio patike od 6.350, A POSLALI MU OVAJ KRŠ ZA 2.500 DINARA

Tagovi: