12.12.2019.

14:18

Foto:

Magazin

NIKADA NE BISTE POGODILI KOLIKO OVA ŽENA IMA GODINA! Viktorija izgleda kao da ima 30, ništa nije operisala i svi ostanu ŠOKIRANI ISTINOM!

Ona tvrdi da se nikad nije botoksirala, niti je nešto operisala.

- Koristim samo kreme i kozmetičke proizvode na biljnoj bazi i nikada nisam ubrizgavala botoks- dodaje ona.

Viktorija kaže da želi da bude seksi i sa svojih 90 godina, a svoj put je pronašla u svetu mode gde smatra da stariji modeli imaju veliki potencijal i mogućnosti.

A post shared by Victoria Featherstone Pearce (@victoriapearcewriter) on Aug 1, 2019 at 4:21pm PDT

Zbog svojih godina često je bila primorana da slaže za broj kako bi dobila posao.

- Slagala sam za godina na kastingu za jednu nemačku reklamu. Granica je bila 38 godina i ja sam dobila posao. Kada su mi rekli da sam odabrana rekla sam im koliko zaista imam godina. Nisu mogli da veruju da sam 10 godina starija- otkriva ova mladolika žena.

A post shared by Victoria Featherstone Pearce (@victoriapearcewriter) on Jul 23, 2019 at 5:08am PDT

Viktorija se pored modelinga bavi i promovisanjem veganskog načina ishrane kao i psihičkim zdravljem budući da je u 21. godini imala problem s depresijom. Za mladoliki izgled kaže da je zaslužna veganska ishrana koja se zasniva na biljnim proizvodima.

Sa veganskim načinom ishrane počela je sa svojih 15 godina. Od tada kaže da se oseća neverovatno zdravo.

A post shared by Victoria Featherstone Pearce (@victoriapearcewriter) on Jul 11, 2019 at 12:12pm PDT

- Bila sam vegan sa 6 godina, ali sam se nakon toga, sa svojih 33 godine ponovo vratila ovom režimu ishrane kada sam saznala za mračnu stranu mlečne industrije- izjavila je Viktorija.

- Verujem da ovo ima najviše uticaja na moj izgled jer se sada u 48. godini osećam zdravije i zadovoljnije nego u svojim dvadesetim godinama, tvrdi ona.

Tagovi: