Magazin
SAVRŠEN RECEPT ZA JAK IMUNITET! Ovako ćete tokom posta ojačati organizam
Međutim, veoma je zastupljena u mediteranskoj ishrani, koja je poznata po tome da je veoma korisna za zdravlje.
Odlična je za zdravlje creva, u kojima je izvor našeg imuniteta, podstiče metabolizam i sadrži gvožđe, cink, selen kao i vitamin B!
SVI BACATE VODU U KOJOJ SE KUVAO PIRINAČ! Evo zašto to ne treba da radite!
Sastojci:
1 kg pšenice
50 grama suvog grožđa
50 grama oraha
50 grama lešnika
50 grama badema
Priprema:
Potopite pšenicu preko noći, pa je sutradan polako kuvajte najmanje tri sata.
Vodu dolivajte polako, da nikad ne bude previše.
Orah, lešnik i badem sameljite.
Pred kraj kuvanja dodajte ih u žito i kuvajte još desetak minuta.
Ohladite i čuvajte u frižideru.
Jedite kad god osetite glad, sa malo meda, cimeta ili kakao praha.
Možete dodati i malo cimeta i muskatnog oraščića.