01.01.2020.

16:15

Foto:

Magazin

KUPILA JE POKLON DEČKU, A ONDA UZDRMALA CELU PORODICU! Isplivala tajna koji su roditelji godinama krili!

Njenog partnera zanimali su kućni paketi za ispitivanje DNK, te mu je kupila jedan. Poklon je stigao, ona ga je spakovala, ali zahvaljujući ovom njenom potezu, isplivala je velika porodična tajna.

U svojoj ispovesti na društvenoj mreži Redit, devojka je napisala da je rekla majci svog dečka šta će mu pokloniti i da je bila zatečena njenom reakcijom.

- Čim sam pomenula DNK test, potpuno je prebledela i počela da se vrpolji. Rekla je: "O bože, ovo me baš čini nervoznom. Možda ćeš morati da sačekaš pre nego što mu daš taj poklon, možda do njegovog rođendana. Njegov tata i ja moramo da pričamo."

Informer

Kasnije, mama je priznala devojci svog sina da njen bivši muž zapravo nije pravi otac njihova dva sina. Budući da nije mogao da ima decu, morali su da nađu donora sperme, ne bi li zasnovali porodicu.

Naša junakinja osetila je da je preveliki teret to što zna tako veliku tajnu, i rekla je majci svog dečka da bi trebalo da mu kažu istinu.

- Nije u redu da čuvam tu informaciju od njega. Njegova majka pomenula je njegov rođendan, što je tek u julu. Mislim da bi trebalo da mu kažu pre Nove godine, jer nikada neće biti pravi trenutak. On ima 24 godine, i imali su dosta vremena da nađu dobro vreme za otkrivanje tajne.

Devojka je pitala ostale korisnike Redita da li je bilo u redu što je insistirala na tome, a mnogi su smatrali da je potpuno u pravu.

Tagovi: