23.01.2020.

19:10

Foto:

Magazin

Pogledajte ŠANELOVU kolekciju za proleće/leto i BIĆE VAM JASNO KOJI NAS TRENDOVI OČEKUJU! (GALERIJA)

Tako je Viržini Vijar, prvi dizajner 'Šanela' i naslednica čuvenog Karla Lagerfelda, obojila svoju najnoviju kolekciju, koju je preksinoć predstavila publici u Parizu.

GLUMAC I PEVAČICA OPET U LJUBAVI! Ponovo su zajedno i vole se više nego ikad!

 

NEVEROVATAN TRIK ZA ČIŠĆENJE RADNE PLOČE! Da li ćete je ogrebati, da li će u potpunosti biti čista? OVE PROBLEME VIŠE NEĆETE IMATI (ANKETA)

Haljine, suknje i kompleti krojem su podsetili publiku na klasičnu liniju 'Šanela' koju je negovala Koko Šanel. Zanimljivo je da je u čast ove velike kreatorke i osnivača brenda modna pista u 'Grand palasu' uređena poput manastirskog dvorišta u Obazenu, gde je Koko provela nekoliko godina kao devojčica, posle smrti majke.

Neki modni kritičari ocenili su da su modeli suviše skromni za 'Šanel' i da ovakvu kolekciju Lagerfeld nikada ne bi odobrio. Kreatorka Viržini Vijar izjavila je da i visoka moda može da bude jednostavna i romantična, a inspiraciju je pronašla u miru manastira u kojem je buduća Koko Šanel naučila da šije.

Manekenke je predvodila zaštitno lice 'Šanela' Kaja Gerber, ćerka Sindi Kraford, slavne manekenke iz 90-ih godina prošlog veka.

Pogledajte galeriju:

Tagovi: