31.01.2020.

09:03

Foto:

Magazin

PROGOVORIO DEČKO (35) PENZIONERKE IRIS (80)! Otkrio pravu ISTINU KOJA STOJI IZA SVEGA

Kako piše Miror, mladić čak planira da se venča sa svojom devojkom uprkos njenim godinama i kaže "ljubav vas čini slepim".

Iako je Iris 20 godina starija od njegove mame, Mohamed tvrdi da mu je zbog ljubavi glava u oblacima.

- Kada ste muškarac i kada se zaljubite u ženu, nije važno koliko godina ona ima ili kako izgleda - rekao je za Dejli mejl.


Mohamed je ispričao da je većina ljudi bila skeptična kada je ova veza u pitanju, ali da su njih dvoje poleteli jedno drugom u zagrljaj čim su se upoznali.

Informer

 


- Nije me zanimao njen izgled, već ono što je nosila u sebi. Veoma je pametna i ima veliko srce. Možda je malo čudno živeti sa ženom koja je 20 godina starija od moje majke, ali to je ljubav - rekao je Mohamed.


On nije hteo da otkriva mnogo detalja iz spavaće sobe, ali je naveo da je Iris veoma strastvena i da se oseća posebno jer ima tako divnu dušu.

Sa druge strane, Iris nije bila tako stidljiva kada je pričala o njihovom seksualnom životu za britanske medije. Ona je tada ispričala da je niko nije takao 35 godina i da se osećala kao da je ponovo devica, šokiravši voditelje detaljima iz spavaće sobe.

Mediji su preneli da se strast između ovog neobičnog para rasplamsala nakon što su se upoznali na Fejsbuku, a Iris je odmah rekla kako nema šanse da je mladić sa njom zbog novca jer ona živi sa samo 200 funti (27.915 din) penzije nedeljno.

- Ako odluči da se oženi sa mnom zbog bogatstva, biće veoma razočaran jer je imam samo penziju - rekla je Iris.

Tagovi: