21.02.2020.

13:47

Foto:

Magazin

KONAČNO STIGLA BROJKA! Ako ste imali se*s sa ovolikim brojem ljudi, onda ste promiskuitetni!

Oduvek vlada nepisano pravilo da žene obično vole da smanje, a muškarci povećaju broj kada ih pitaju koliko su seksualnih partnera promenili. Portal Superdrug Online Doctor tu je temu malo detaljnije istražio. Pitao je 2.000 ljudi o njihovim navikama u seksu.

Rezultati su bili očekivani. Pokazalo se da 17,5 posto muškaraca laže o broju seksualnih partnera i to na način da uvećava broj, dok to radi samo 8,2 posto žena.

S druge strane, 18,6 posto žena priznalo je da u pričama smanjuje broj svojih seksualnih partnera, dok to isto radi 13,7 posto muškaraca.

Žene su tolerantnije

Ispitanike su tražili i da se izjasne nakon kojeg broja promenjenih partnera osobu smatraju promiskuitetnom. Muškarci su rekli da je žena “laka” ako je imala 14 ili više seksualnih partnera, dok su žene odgovorile 15 ili više.

Oko idealnog broja partnera složile su se i žene i muškarci – žene su odgovorile da je 7 osoba idealan broj seksualnih partnera u životu, dok su muškarci rekli 8.

Osobu konzervativnom smatraju ako je imala jednog ili dva seksualnih partnera (smatraju žene) i dva odnosno tri (smatraju muškarci). Na pitanje koliko su oni u životu imali seksualnih partnera, žene su u najvećem broju odgovorile 7, a muškarci 6.

Tagovi: