28.02.2020.

09:20

Foto:

Magazin

(FOTO) KADA UGLEDAJU ANASTASIJINE GRUDI, MUŠKARCI PADAJU U NESVEST, a kada joj vidite slike, biće vam jasno i zašto

Anastasija Bartijer iz Moskve, koju je majka priroda nagradila ogromnim grudima, te nosi K korpe (najveće koje postoje), podelila je neke od jezivih poruka koje svakodnvno dobija od stranaca putem društvenim mreža. 

"Nema mnogo žena na svetu koje imaju ovolike prirodne grudi, slatko lice i zgodno telo, pa zašto ne bih bila srećna. Ipak, teško je naći veličinu veša koji mi je potreban. Takođe, moram da kupujem garderobu u velikoj veličini, a onda da je nosim kod krojača kako bi je podesio po mojoj meri, jer imam uzak struk u poređenju sa mojim grudima", objašnjava Anastasija. 

"Imam bolove u leđima ako sedim ili stojim u jednom položaju duže vremena, ali mi pomažu dnevne aktivnosti koje vodim, pa čak se i bavim sportom uz odgovarajući sportski grudnjak. I da, mogu da spavam na stomaku", kaže ona. 

Ipak, velike grudi ne privlače baš sve, te tako dobija brojne negativne komentare na društvenim mrežama, a ponekad ume biti i prilično zastrašujuće.

Stranci su je godinama proganjali "on lajn", te su uznemiravali i njenu porodicu i prijatelje, pa čak i fotografe sa kojima je sarađivala, u želji da dođu do nje. 

Jedan od njih joj je čak pretio da će prerezati sebi vene ukoliko mu ne odgovori na poruke. 

"Može biti veoma opasno kada su opsednuti vama", kaže Anastasija.

Uprkos tome, ona voli svoje fanove i kaže da je konstantno inspirišu da kreira novi sadržaj svetu. Anastasija danas radi kao model, ali pre toga je bila grafiči dizajner i dopisnik "on lajn" magazinima. Takođe je talentovana za slikanje. 

Ipak, često se dešava da ostane bez novca na kraju meseca. 

"Dešavalo se da nemam dovoljno novca da preživim do kraja meseca, pa sam prihvatala pozive na večere samo da bih jela", iskrena je Anastasija.

Prestala je da priča sa nekim članovima familije koji su je ogovarali iza leđa, ali najvažnije je da su porodica i prijatelji uvek uz njih. 

Instagram profil je kreirala 2018. godine, kao profesionalnu stranicu za njenu slikarsku umetnost, ali je uprzo dodala svoje slike, te je za dve godine zaradila 510.000 pratilaca. 

Tagovi: