16.03.2021.

07:48

Foto:

Magazin

BIVŠA DEVOJKA PONUDILA MI JE 5.500 EVRA i tražila da učinim nešto ŠTO ME JE OSTAVILO BEZ REČI

Viktorija Briden pokušala je da nagovori čak tri muškarca da za 5.000 funti (5.600 evra) ubiju njenog bivšeg muža Roba Parkesa nakon što ju je napustio kako bi bio s njenom prijateljicom. 


Taj čin toliko ju je razljutio da je pokušala da nagovoričak nekoliko muškaraca da ubiju njenog bivšeg supruga nakon što je on oženio njenu prijateljicu Vikotiru Balmer i dobio starateljstvom nad njihovim detetom. Međutim, njene tvrdnje kako je sve to bila šala kad je tražila nekog da ubije bivšeg supruga nisu bile dovoljne da joj sud poveruje, pa je proglašena krivom. Sud je utvrdio da je  pokušavala da nagovori Hamiša Martina da ubije Parkesa, međutim on je to odbio pa ga je pitala zna li nekoga ko bi to učinio za novac.

Informer

 

Martin nije bio jedini od kojeg je to tražila. Pokušala je da nagovori i bivšeg dečka Grahama Vola, ali je i on to odbio. Međutim, kako je on sumnjao u njenu vernost uspeo je da snimi razgovor s trećom osobom, Erlom Gernonom kojeg je takođe pokušala da nagovori da joj pomogne da se reši bivšeg muža. 

Tagovi: