14.03.2020.

14:48

Foto:

Magazin

OTIŠAO SAM NA PO*NO SAJT I TAMO UGLEDAO DOBRO POZNATO LICE! Nisam mogao da dođem sebi od šoka, a onda je USLEDILA DRAMA

Napisao je: "Imam 26 godina, a sa svojom devojkom sam šest meseci u vezi. Ona ima 25 godina i priznala je da je imala trenutke kada je bila divlja i nezaustavljiva. Rekla je kako je imala afere s nekoliko sumnjivih i loših muškaraca. Ona je predivna devojka i jako sam ponosan što sam s njom, jedino što nam je seks dosadan i nezanimljiv."

Informer

 


Kaže kako se potrudio se da učini njihov seks zanimljivijim i uzbudljivijim. Isprobavao je razne poze, kupovao joj razne igračke i seksi donje rublje, ali ništa nije funkcionisalo. Jednu noć kada ona nije bila kući bio je na stranici s erotskim filmovima i ugledao svoju devojku.

"Ugledao sam svoju devojku u seksi kostimu medicinske sestre koja se seksa s dva muškarca. Idući dan sam je pitao u vezi toga i odmah je priznala sve. Bio je to jedan od onih loših muškaraca s kojim je bila u prošlosti - rekao je.

Nije mu smetalo što je snimila taj film, ali jeste e što je s nepoznatim muškarcima bila spremna da proba različite i  uzbudljive stvari, ali to nikada nije htela sa njim. Njegova devojka mu je rekla da se od tada promenila i više se ne oseća prijatno kada radi takve stvari.