01.06.2020.

15:14 >> 15:27

Foto:

Magazin

(FOTO/VIDEO) BIVŠI VAS JE POVREDIO? Unajmite po*no glumicu da mu se OSVETI!

Taj novi trend podrazumeva unajmljivanje po*no glumice koja će za njega snimiti se*si video u kojem ga prvo zavodi, a kad ga tako 'navuče', prenese mu sve ono što vas tišti, a niste sami mogli da mu kažete. 

Britanska po*no zvezda i domina Ali Eva Nnoks ovu je uslugu nazvala 'po*n spite', a od nedavno i sama nudi da u ime klijentkinja bivšima kaže 'sve što zaslužuju'.

SE*S POSLE 40. GODINE VIŠE NIJE ISTI! Evo kojih 5 promena su neminovne!

VIŠE NEMA DILEME! Muškarci ODLUČILI - evo KAKVE GRUDI NAJVIŠE VOLE! Velike, male... Izjasnili se! (FOTO)

- Baš mi je jedna žena platila da za njenog bivšeg muža snimim video i da ga 'izblamiram' za sva sr*** koja joj je radio dok su bili zajedno. Stvarno joj je to bilo potrebno - napisala je Ali na svom Tviter profilu. 

Za Rolling Stone glumica je objasnila i da 'žrtvu' prvo privuče s golišavim se*si scenama, a kaže mu da je neko baš za njega kupio 'poseban' video s njom u glavnoj ulozi.

Kad se on uživi u njenu priču (i sliku), kaže mu da je vreme da s njim podeli i malu tajnu. U tom trenu Ali prestane s glumom umiljate i podatne devojke, promeni ton i kaže: Sprijateljila sam se s tvojom bivšom, a ona ti poručuje... i umesto nje mu nabroji zbog čega sve misli da je kreten.

OVO JE NAJPOPULARNIJA SE*S POZA! Ne, nije 'misionarski' položaj!

Žena koja je od Ali unajmila ovu uslugu, priča glumica, dala joj je i popis mana svog bivšeg da joj u uvredama ne bi 'ponestalo inspiracije', a ovaj je tip, konkretno prema rečima bivše, bio "sebičan, glup i nepažljiv".

Najveći problemi u njihovom braku bili su navodno 'njegova opsesija s po*nićima, narcizam i iskrivljeni način na koji sam sebe vidi'.

DEČKO ME JE VIŠE PUTA OSTAVIO JER GA UNIŠTAVAM U KREVETU! Devojka priznala da ima OVAJ NAGON, pa otkrila: Kad se se*samo, TUŽAN JE što me nije ZADOVOLJIO!

- Ukratko, tipične karakteristike većine muškaraca - komentarisala je po*no glumica čiji je tvit postao viralan. U komentarima je većina pohvalila ideju ove povređene bivše supruge, ali i interpretaciju glumice koja se, kaže, 'uživljava' u ulogu jer su ovakvi angažmani baš 'kao stvoreni za nju'.