24.06.2020.

20:50

Foto:

Magazin

IMALA SAM S*KS SA TATINIM PRIJATELJEM! Šok ispovest devojke (21) - Desilo se na rođendanu njegove ĆERKE, moje DRUGARICE! Nastavili su DOPISIVANJE i to nije SVE!

Devojka (21), koja je želela da ostane anonimna, pre nekoliko nedelja je spavala sa tatinim prijateljem, koji će uskoro napuniti 50 godina. On je takođe i otac njene drugarice, pa je to sada vrlo problematična situacija. Se*s između njih dogodio se, kako kaže, nakon 21. rođendana njene drugarice, odnosno njegove ćerke.

- On je razveden, tako da ne možemo govoriti o preljubi, ali brinem se kako bi moj tata i drugarica reagovali kada bi saznali za nas dvoje. Posle te proslave, još nekoliko puta smo se dopisivali i on želi ponovo da me vidi. Zaista mi se sviđa i mogu da se zamislim u vezi sa njim, ali osećam da bi to bila loša ideja - objasnila je devojka u pismu savetnici Kolin Noal.

Informer

- Priznala sam to nekim drugaricama i one su zgrožene, ali prvenstveno zato što je on "star". Ipak, verovali ili ne, zapravo je dobra osoba i nije da me poznaje od mojega rođenja. Moj otac ga je upoznao pre tri godine, nakon što smo se preselili u njegov kvart, a ja sam se zbližila s njegovom ćerkom. Znam da je komplikovano, ali mi se sviđa. Šta da radim? - pitala je poznatu savetnicu.

Nolan je devojci rekla da prati taj instinkt koji joj govori da je to loša ideja.

- On je stariji čovek i to ti je sada uzbudljivo, ali smatram da je njegovo ponašanje pogrešno na nekoliko nivoa. Tvoj otac će biti besan na njega, a tvoja prijateljica će se razočarati u oboje. Nesumnjivo će se uništiti svi vaši porodični odnosi - poručila joj je savetnica.