Autor: Informer.rs

25.06.2020.

21:44

Foto:

Magazin

OD OBLIKA ZAVISI KAKVI STE U KREVETU! Pe*is zvani ''ČEKIĆ'' stvara velike PROBLEME, dok je ''OLOVKA'' bolan za MNOGE ŽENE!

Kada je reč o izgledu p*nisa, svaki muškarac je različitog oblika tamo dole i variraju veličine i oblici. Iako često mislite da variraju jedino dužina i debljina, ima razlike i u oblicima. Ovo su 7 najčešćih oblika p*nisa.

BIZARNO I DOSAD NEVIĐENO! Muškarac KROZ PE*IS UGURAO 60 CENTIMETARA KABLA U BEŠIKU iz zadovoljstva - Doktor se HVATAO ZA GLAVU!

Olovka

Opisuje se kao veoma dugačak i tanji od proseka. Iste je debljine celom dužinom i samo malo zakrivljen na vrhu.

Paprika

Iako je malo čudno poređenje, reč je o p*nisu koji je kraći i tanji.

Kornet

Oni koji imaju ovakav p*nis možda imaju neki zdravstveni problem. Ovaj oblik se povezuje sa fimozom, koja dovodi do zatezanja kože na p*nisu. Ovo može da dovede do nemogućnosti da se koža povuče i izaziva iritaciju i otok.

Informer

Banana

Uobičajeno da se p*nis malo zakrivi u levo ili u desno pri erekciji, ali ako ima veće zakrivljene od normalnog to može da ukazuje na neki zdravstveni problem. Ukoliko osećate bol ili primetite promene u dužili ili debljini obavezno se javite lekaru.

MIT SUVOG ORGAZMA POSTAJE REALNOST! Muškarci, samo jednim potezom ruke možete da DOŽIVITE VIŠESTRUKE ORGAZME! Evo i kako!

Čekić

Ovaj oblik se opisuje i kao pečurka i ponekad je teško ovakvim muškarcima da održe erekciju. Zbog sile zemljine teže, verovali ili ne, ovim p*nisima je teže da ostanu u erekciji.

Kobasica

Zdravstveni eksperti otkrivaju da je ovo najčešći oblik p*nisa. On je prosečne dužine i debljine.

Informer

Krastavac

Oni koji su veoma obdareni mogu da se pohvale ovakvim oblikom p*nisa. Ovakvi p*nisu su ponekad malo tanji od proseka, ali su zato duži,