10.07.2020.

09:10

Foto:

Magazin

MNOGI MISLE DA JE ONA NAJZGODNIJA MEDICINSKA SESTRA NA SVETU Kada skine uniformu, OSTAVLJA BEZ DAHA

Loren Drejn je fitnes influenser - na Instagramu je prati 4 miliona ljudi, i pomno prate njene savete o ishrani i vežbanju. Mnogi od njih uživaju i u njenim golišavim fotografijama i izvajanoj figuri.

No, ova atraktivna plavuša pored toga što je zaljubljenica u fitnes, ima još jednu profesiju - ona je medicinska sestra, a mnogi kažu da je i najzgodnija medicinska sestra na svetu.

Објава коју дели Lauren Drain Kagan (@laurendrainfit) дана 9. Јул 2020. у 7:07 PDT

Loren kaže kako ponekad radi i više od 12 sati na dan, ali da uprkos tome uvek nađe vremena za vežbanje, i da upravo redovnim treninzima može da zahvali sjajan izgled.

"Aktivan životni stil smanjuje rizik od bolesti i poboljšava opšte stanje", istakla je ona, i dodala da su cilj i rutina dve glavne komponente za postizanje rezultata.

Објава коју дели Lauren Drain Kagan (@laurendrainfit) дана 21. Мај 2020. у 7:11 PDT

Ova medicinska sestra kaže da se vežbanju okrenula pre nekoliko godina kada je shvatila da joj teško da zadrži fokus, da se svakodnevno oseća loše i pregoreva na poslu. Fitnes ju preporodio i učinio da izgleda i oseća se bolje.Danas je ta koja motiviše druge i daje im instrukcije za zdrav, izbalansiran način života. Loren nije odustala od vežbanja čak ni tokom trudnoće.

Tagovi:
model Izgled medicinska sestra fitnes model Loren Drejn