27.07.2020.

15:13 >> 15:52

Foto:

Magazin

POSTANITE MAGNET ZA NOVAC! Primenite MOĆNE RITUALE i jedan MAGIČNI ZAČIN!

Lovorov list je jedan od omiljenih začina koji je dostupan u supermarketima, a može se lako i uzgajati u bašti. Ipak, domaćicama, ali i mnogim drugima, možda nije poznato da se u nekim mediteranskim regijama koristi i za zaštitu i privlačenje obilja i bogatstva.

Za klasični ritual za privlačenje novca potrebno je najpre ispisati svoje želje na lovorov list i držati ga u svom novčaniku tokom prvog meseca u godini, dakle u januaru kako bi godina koja dolazi bila uspešna.

REVOLUCIJA! Seda kosa može ponovo da dobije boju!

"UKUS SE NE KUPUJE!" Slavna lepotica se pohvalila kako je sredila stan - NE MOŽE ŠARENIJE! (FOTO)

Široko je rasprostranjeno i verovanje da se jednostavno stavi lovorov list, bez potrebe da se bilo šta napiše na njemu u svoj novčanik. Nakon toga, ovaj list se zameni svežim kad se previše osuši, verujući da list može da pomogne u privlačenju novca.

Informer

Lovor za povišicu

Ako ste u potrazi za novim poslom ili želite da dobijete povišicu, list bi trebalo da stavite u svoju aktovku ili na radni sto. Neki ljudi veruju da to povećava šanse za pozitivan ishod.

DA LI ĆE VAS PREVARITI? OVIH 10 stvari to mogu da PREDVIDE!

Na neobičnim mestima

Lovor takođe može da se stavlja i u fioke, torbe, među svoje dragocenosti, odnosno na razna mesta u stanu ili u kancelariji, tačnije, tamo gde osoba koja želi da privuče neku korist ili uspeh provodi najviše vremena.