27.08.2020.

18:40

Foto:

Magazin

KOLIKO BISTE JOJ DALI GODINA, 30? Najzgodnija baka na svetu ima skoro 50 i IMA JEDNOSTAVAN RECEPT ZA MLADOLIKI IZGLED! Nije botoks...

Ova Australijanka na društvenim mrežama proglašena je najzgodnijom bakom na svetu, a svoj mladolik izgled pripisuje neobičnoj metodi - smrzavanju na -110 stepeni Celzijusa po tri minuta, prenosi "San".

JASMINA - NAJZGODNIJA BAKA NA SVETU! Ima 65 godina, vreme joj ne može ništa! OVO JE NJENA TAJNA (VIDEO)

Tvrdi kako joj ova metoda pomaže da očuva, ali i povrati svoj mladolik izgled.

Postala je poznata kada je 2018. godine pobedila na takmičenju, gde je pobedila dvostruko mlađe devojke i osvojila prvo mesto. Mnogi nisu mogli da veruju koliko stvarno godina ima, što joj je i donelo popularnost.

A post shared by Maxim Hot 100 Model. W.H.G (@ginastewartofficial) on Mar 26, 2020 at 8:56am PDT

- Nešto što radim i što sam uvek radila da izgledam mlađe je krioterapija. Tretman traje tri minuta i ja se tri minuta smrzavam na -110 stepeni Celzijusa. Hladnije je od Severnog pola. Odlično je za kolagen kože i zdravlje, a učinak je kao pomlađivanje celog tela i sagorevanje do 800 kalorija - otkriva Đina.

Otkrila je i kako nikada nije ubrizgala botoks jer ima strah od igala, već se drži stroge nege lica i kože. Svaki dan koristi organsko ulje od semenki šipka zbog njegovog efekta protiv starenja kože, pa ga naziva svojim tajnim oružjem.

A post shared by Maxim Hot 100 Model. W.H.G (@ginastewartofficial) on May 12, 2020 at 6:34am PDT

Što se tiče ishrane, Đina ne konzumira kofein ni alkohol, pa uvek pokušava da jede namirnice s visokim nivoom proteina. Uglavnom jede piletinu, brokoli i batat, ali ne brani sebi slatkiše, poput čokolade.

- Tako se hranim samo poslednjih godinu dana, ali sam vežbanjem uspela da izgubim oko 15 kilograma. Kada sam bila mlađa, mogla sam da jedem sve, a da se ne ugojim. Sada je mnogo teže kada sam starija - kaže.

A post shared by Maxim Hot 100 Model. W.H.G (@ginastewartofficial) on Jun 11, 2020 at 7:22am PDT

Najveći cilj u životu joj je da ostane fit i zdrava kako bi mogla da bude aktivna baka svim svojim sadašnjim i budućim unucima, pogotovo nakon što je njen otac preminuo od srčanog udara u 59. godini.