22.09.2020.

12:22

Foto:

Magazin

MUŠKARAC NAHVATAO VRELU LJUBAVNICU, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Sve je počelo TAJNO, a onda je počeo PAKAO...

 - Sa svojom sam devojkom dve godine i imamo čvrstu vezu. Ona je žena s kojom se jednog dana mogu videti u braku. Ova nova devojka počela je da radi sa mnom pre godinu dana i odmah smo kliknuli. Pametna je, lepa i duhovita. Našli bismo se nakon posla i otišli na piće i nekako smo jedne večeri završili u njenom stanu. Jedno je vodilo drugom i imali smo s*ks. Bilo je fantastično -  ispričao je mladić.

LJUPKA JE MALA MACA ZA MENE! Sada ću vam reći šta sam uradila mužu kad me je prevario! Milena K. ŠOKIRALA novom ispovešću!

Od tada se njih dvoje redovno nalaze radi s*ksa, ali njegova ljubavnica ne zna da on ima devojku. Dosad je sve uspevao održavati u tajnosti, sve dok njegova devojka nije prijavila na pilates - isti koji pohađa i ljubavnica. Njih dve postale su dobre prijateljice, a on se sada boji šta će se dogoditi ako sve izađe na videlo. Tvrdi da želi da zadrži obe, pa je potražio savet stručnjaka.

Informer

 - Naravno da možeš prestati. Biti u vezi ne sprečava te da ti se sviđaju druge osobe, ali delovanje prema tome je rizično. Prestani da se viđaš s kolegicom za sada, jer nemaš pojma hoće li ta veza opstati. Svakako reši stvari s devojkom, na ovaj ili onaj način -  savetuje stručnjak.