Autor: Informer.rs

13.02.2021.

20:02

Foto:

Magazin

POSADIO ME NA KREVET PUN RUŽINIH LATICA... A onda me je ščepao, NISAM MOGLA DA HODAM posle te noći!

Dragi moji, mesecima se čitamo i mislim da sam vam do sad do detalja opisivala moj ljubavni život otkako sam muža uhvatila u prevari s rođenom kumom. Kao razvedena, samohrana majka maloletne ćerke Hane, nisam želela da tugujem i očajavam u preispitivanju uzroka propalog braka.

Ipak, prošle su godine, pre nego što sam rešila da sa vama podelim svoju životnu priču. Ugledna sam advokatica, bez mrlje u karijeri, a svoj ljubavni život sam donedavno čuvala za sebe i par najbližih prijatelja, koji su pre vas ovo i saznali.

I sada se polako primičemo aktuelnom momentu u kom vam sve ovo i pišem, ali ostalo je poslednje, neispričano poglavlje u mom emotivnom rolerkosteru (bože, samoj sebi zvučim kao ovi dramatični voditelji vremenske prognoze).

Vreme je da kažemo zbogom

Moja afera sa izvesnim kriminalcem N. bila je burna i strastvena, ali i takvim periodima u životu dođe kraj, pa tako i mojoj romansi s njim. Upoznala sam ga posle neverovatne epizode s klincem koji me je opljačkao, pa je pronađen mrtav. Isprva sam se plašila bilo kakvog kontakta s njim, da bih mu se u mesecima koji su usledili predala kao bez duše.

Bili su to, u ljubavnom smislu, možda i najbolji meseci u svom životu, ali vremenom smo oboje shvatili da uprkos nestvarnom poklapanju u krevetu, nismo jedno za drugo na duže staze. Oboke smo zreli ljudi, nije bilo potrebe za ružnim stvarima i teškim rečima, a onda smo se jedno veče kod njega dogovorili da se raziđemo, pod jednim uslovom.

Informer

Da sami sebi priredimo oproštajno veče za nezaborav. Nikakvi skupi pokloni, kakvim je N. bio sklon, samo znojenje u krevetu, kao da sutra ne postoji. A onda je došao i taj dan...

Poslednja noć u apartmanu

Iznajmili smo apartman u okolini Beograda, bio je jun, ne previše vruće, a u tom šumovitom okruženju, bilo je i malo hladnjikavo te noći. Pijuckali smo vino na terasi, nisam ni provalila da smo napolju već dva sata. Napila sam se, potpuno neplanirano...

Razgovarali smo o nama, o tome kako ćemo nastaviti živote. On se vraća svojim "poslovima", ja svom poslu. Hoću da budem više s ćerkicom, previše je kod baka i deka. Ali večeras, želim samo jedno.

Informer

Znao je o čemu razmišljam, uzeo me je za ruku i uveo unutra. Već smo bili eksperti u vođenju ljubavi, ali ono što me je iznenadilo je krevet pun ružinih latica. Ne pun - KRCAT!!! Krevet se nije video od tolikog cvetnog crvenila. N. nije štedeo na meni, ni na ovoj poslednjoj zajedničkoj noći.

Bacila sam se na krevet, ovo u životu nisam osetila. Tako je mekano, mirisno, romantično, erotski... A onda me je iz blaženstva prekinulo nešto... Bio je to njegov ponos, tvrđi i veći nego ikad. Ili su mi se to samo pomešala osećanja i vino. Šta god da je u pitanju, ovo obećava...

I ruža bez trnja ume da ubode

Okrenula sam se ka njemu, već je bio potpuno go, a pred očima mi je zanjihao predmet moje požude. Zgrabila sam ga u ruke i počela da ga ližem, od korena ka vrhu, zatim jezikom i usnama samo ovlaš da ga ljubim. Prijalo mu je. Uhvatio me je za kosu i počeo da ga gura dublje u moja usta.

Osetila sam kako gubim vazduh, ali nisam pomišljala da prestanem. Ako se i onesvestim, vredelo je. Nastavila sam da mu pružam zadovoljstvo, mislila sam da će se isprazniti u mene, ali je on prekinuo i postavio me četvoronoške preko ružinih latica.

Dohvatio me je baš kako želim, nije me štedeo nimalo, a njegove grupe ruke su mi prijale kao nikad pre. Uvijala sam se dok je bio u meni, stenjala sam iz sveg glasa, a on je kao da je mašina neumorno nastavljao da me troši.

Informer

Ubrzo smo oboje svršili, a ja sam zaspala posle 5 minuta. Ujutru kad je došao trenutak rastanka, nisam mogla da ustanem iz kreveta. Sve me je bolelo do te mere da nisam mogla da se pomerim od bolova. Nema veze, pamtiću ovu oproštajnu noć i po tome.

Poljubac i suza za kraj

Skuvao mi je kafu i sačekao da dođem sebi. Mazili smo se i smejali poput napaljenih klinaca. Otišli smo zajedno pod tuš i još jednom priredili sebi nezaboravne trenutke. Sada sam ja bila na njemu, a on me je milovao po grudima sve dok opet nismo došli do vrhunca.

Odvezli smo se za Beograd. Na rastanku me samo kratko poljubio i obrisao suzu koja je počela da se sliva niz moj obraz. Znala sam da ga više nikad neću videti. Možda je tako i najbolje. Vraćam se opet samačkom životu, ali sada potpuno spokojna i sigurna da sam probala sve. Vredelo je...