Magazin
MLADA KUVARICA OTKRILA GENIJALAN TRIK! Ceo život luk sečem na pogrešan način!
U kratkom videu ova mlada kuvarica snimila je neverojatno jednostavnu metodu seckanja luka - a mnogi su priznali da celi život to rade pogrešno.
- Ovo je jedna od prvih tehnika koju učite kad postanete kuvar. Prvo morate iseći vrh luka, a onda skinuti ljusku. Preporučuje se da krenete da sečete vodoravno i to tri ili četiri reza, ali vodite računa da drugi kraj ostavite netaknut. A onda zarežite šest puta uspravno i dobićete savršeno isečen luk - rekla je ova 26-godišnjakinja koja je na praksi bila u restoranu s Michelinovom zvezdicom Purnell's u Birminghamu.
Njen video pregledan je 2,6 miliona puta, a na hiljade ljudi ostavilo je komentar.
'Jedva čekam ovo da isprobam', 'Obožavam kuvati, ali ovo nisam znala', 'Celi život ovo radim pogrešno' - komentarisali su ispod videa.