31.03.2021.

14:50

Foto:

Magazin

OVA FITNES BAKA IZGLEDA BOLJE OD SVOJE UNUKE! Kada budete videli njenu FOTKU U KUPAĆEM, zavrteće vam se u GLAVI /FOTO/

Njena savršena figura, koju odlikuju izvajani i isklesani mišiću, pomaže joj da zavede i mnogo mlađe muškarce, objašnjava Lesli.

- Svi moji partneri su drastično mlađi, uključujući i mog bivšeg muža, od koga sam bila starija skoro deceniju i po, ali mi to nije predstavljalo problem - ističe fitnes šampionka i navodi da sad ima mnogo više samopouzdanja nego kada je bila mlađa.

FOTOGRAFIJU FITNES BAKE U KUPAĆEM KOSTIMU MOŽETE POGLEDATI OVDE.

Vežbanje je sada njen život i ona je lični trener. Takmičila se više od 30 puta i našla se na više od 30 naslovnica koje predstavljaju fitnes modele.

- Fitnes i zdravlje su moj život i volim da inspirišem druge da vode zdrav životni stil i da održavaju snažno i vitko telo bez obzira na godine - rekla je Lesli.

Ona je majka troje dece, a ima i troje unučadi. Često se snimala sa svojom 19-godišnjom unukom Tijom, pa su ti video snimci i postali viralni na društvenim mrežama. Ujedno, sa njom i najviše voli da vežba.

Dok se Lesli sjajno zabavlja sa unukom, njena ćerka Vanesa ne podržava svoju majku u potpunosti i savetuje je da uspori sa treninzima kojih ima pet u toku nedelje. Pored toga, ćerka nije zadovoljna ni golišavim fotografijama koje Lesli objavljuje na Instagramu. Ipak, ona nije saglasna sa tim.

- Fitnes je moj život i stalno sam u teretani u oskudnoj odeći. Uz to se takmičim, pa sam navikla da budem na ini u sićušnom bikiniju. Nemam problema sa pokazivanjem takvih fotki. Ne stidim se svog tela. Moram da budem produkt onoga u šta verujem. Ne mogu da se pokrijem ako želim da pokažem svoje telo. Zašto biti star i bolestan ako ne moraš da budeš? Zašto ne biti na vrhu sveta? - rekla je fit baka.