08.04.2021.

14:00

Foto:

Magazin

NAZIVAJU JE GLJIVOM BESMRTNOSTI, A RASTE U VAŠOJ BAŠTI! Ublažava nuspojave hemioterapije i POMAŽE KOD OVIH BOLESTI!

U kineskoj medicini se reiši gljiva koristi više od 4.000 godina. Leči bolesti srca i hepatitis, a zaustavlja i rast tumorskih ćelija.

Prilikom ispitivanja reiši gljive u Linus - Pauling Institutu za nauku i medicinu u SAD, na 250 pacijenata obolelih od tumora, kod kojih oficijelna medicina nije dala rezultate, primećeno je da tretiranje ovom gljivom u većim dozama u kombinaciji sa vitaminom C daje neverovatne rezultate.

Gajenje je jednostavljno, a potreban je zdrav micelijum koji će formriati plodonosno telo. Masovni uzgoj je počeo 70-tih godina 20. veka. Stoga, ova gljiva može da raste i u vašoj bašti.

Koristi se za ublažavanje posledica hemioterapije.

Sa redovnom konzumacijom reiši gljiva produkcija antitela se drastično povećava, nestaju infekcije, aktivira se imuni sistem. U dozama većim od pet grama reiši gljiva je dala pozitivne efekte u borbi protiv tumora pluća, moždanog tumora, tumora jetre, tumora bubrega i raka pankreasa.

U tradicionalnoj medicini se odavno koristi za povećanje imunostimulativne aktivnosti, a u moderno vreme sve više i za ublažavanje negativnih efekata hemio i radioterapije. Naučnici njene pozitivne efekte objašnjavaju time što sadrži visoku koncentraciju organskog germanijuma, polisaharide i tripertene-komponente koje dokazano jačaju naš imuni sistem.

Informer

Leči pet ključnih organa kod ljudi.

Prema tradicionalnoj kineskoj medicini "Ganoderma lucidum" služi za tretiranje bolesti pet ključnih organa kod ljudi - srca, pluća, jetre, pankreasa i bubrega. Pomaže i kod drugih oboljenja kao što su digestivna, neurološka, endokrinološka, kao i u regulaciji celog telesnog mehanizma i metabolizma osiguravajući tako da svi organi rade normalno.

Reiši podiže imunitet, a pozitivno utiče na jetru, srce i nervni sistem.