14.08.2021.

10:06

Foto: Printscreen tiktok

Magazin

Baba (61) ima 17 unučadi i verena je za mladića (27): Njihove izjave o dešavanjima u spavaćoj sobi su PRAVI ŠOK

Kako je ovaj par koji je postao zvezda medija ispričao, upoznali su se kada je ona došla da poseti sina koji je vodio restoran u kojem je Kuran radio. Tada se ništa nije dogodilo između njih, ali je kasnije ipak sudbina umešala prste.

Nakon što je ona prestala da dolazi tamo, izgubili su kontakt, a onda je Kuran jednog dana ušao u prodavnicu i video Šeril kako radi na kasi.

Susret na kasi

- Iako je pre uvek bila tako srećna, taj dan je tugovala. Pitao sam je šta se događa, a ona se rasplakala. Bila je uznemirena što je na svom TikTok profilu objavila kako pleše i dobijala je puno negativnih komentara zbog toga - rekao je Kuran.

♬ Adderall (Corvette Corvette) - Popp Hunna

Posle toga, počeli su da se druže, on joj je pomogao da se izbori sa negativnim komentarima na društvenim mrežama, a čak su zajedno snimili i video kako plešu, koji se mnogima svideo. Kuran je ispričao kako su povezali smo se na duhovnom nivou i da imaju vibraciju koja ih povezuje.

Sa druge strane, ni Šeril, koja ima sedmoro dece i 17 unučadi, ne štedi reči hvale za svoj 37 godina mlađeg verenika.

- On je najosećajniji i najemotivniji muškarac s kojim sam ikad bila. Pokazuje koliko mu je stalo do mene. Hemija među nama je odlična. Nikad nisam mislila da ćemo nas dvoje biti zajedno, ali to što se događa između nas je neverovatno - rekla je i napomenula da imaju fantastičan seksualni život, što je potvdio i Kuran.

Porodice ne prihvataju vezu

- Ona zna šta radi, i to je najbolji deo. Svaki put nam je sve bolje.

♬ Hoes Come Easy - ?

Njihova razlika u godinama nije nije problem, ali često su na meti zlobnih komentara koji ih osuđuju. Ne obaziru se mnogo  na to, ali im mnogo smeta što njihove porodice nisu prihvatile njihovu vezu.

- Iako postoji razlika u godinama, nikad o tome ne razmišljamo. Šeril ima vrlo mlad duh, dušu i srce. Mislim da je najveća zabluda koju ljudi imaju o meni to da je iskoriščavam ili čekam da me stavi u testament - rekao je on.