03.10.2021.

13:28

Foto: Srbija Fešn Vik/foto Svetlana Braun

Magazin

ODRŽAN SRBIJA FEŠN VIK! Modna fuzija stilova i kolorita! /FOTO/

 

Modna manifestacija Srbija fešn vik, 18. po redu, održana od 25. do 29. septembra u Novom Sadu, predstavila je najnovije kolekcije domaćih dizajnera, ali i kreatora iz inostranstva. 

Informer

Informer

Revija Emerika Fransoa

Svečano otvaranje obeležila je jugoslovenska rok ikona Slađana Milošević. Publici su se zatim predstavili popularni modni brendovi ("Ges", "Lakost", "Timberland"), koji su za narednu sezonu najavili nove trendove. Dominiraju džins, pantalone i džemperi u oker nijansama, crnoj, ali i boji lososa. Takođe, u jesenjim kolekcijama još se oseća dašak leta, što po materijalima, što po koloritu. 

Informer

Informer

Informer

Informer

Srbija Fešn Vik/foto Svetlana Braun

Informer

Informer

Informer

Suzana Perić 

Treće večeri Suzana Perić predstavila je "Karmu", koju čine elegantne duge haljine, za koje je dizajnerka inspiraciju pronašla u čuvenoj Koko Šanel. Na samom početku revije pistom su prošetale  Kristina Perić, koja je ujedno i jedna od "Viktorijinih anđela", kao i manekenka Tamara Milićević. Mirjan Wolf prikazala je kolekciju inspirisanu Jermenijom, čiji je simbol kajsija.

Informer

Informer

Informer

Srbija Fešn Vik/foto Svetlana Braun

Bata Spasojević 
Na samom kraju treće večeri Bata Spasojević prikazao je kolekciju za sezonu proleće/leto 2022. Ona je bila mešavina panka, roka i glamura, po čemu je prepoznatljiv. Nema sumnje da će naredni period biti oslikan različitim stilovima i koloritima, te da nas očekuje modna rapsodija.